VIDEO / Mădălin Voicu, dezvăluiri fără perdea despre femeile din viața lui: „Primele sunt țigăncile. Nu există comparație!”

+2 click pentru
galerie

Mădălin Voicu © Facebook

Mădălin Voicu a avut o viață tumultoasă! Celebrul muzician și politician a povestit, în cadrul emisiunii „Agenția VIP” de la Antena Stars, despre femeile din viața lui. 

Întrebat când a făcut primii bani și pe ce i-a cheltuit, Mădălin Voicu a oferit un răspuns surprinzător.

„La 13 ani am câștigat primii mei bani. Îi dădeam pe petreceri, chefuri, nu am avur pasiunea asta cu cumpărăturile. Nu conduc, stau la mama...Nu am avut pretenția niciodată să fiu proprietar” a spus Mădălin Voicu, la Antena Stars.

Întrebat de Cristi Brancu despre cele mai spectaculoase femei, după naționalitate, Mădălin Voicu a spus: „Primele sunt țigăncile. Nu există comparație. Ca pasiune, ca fierbințeală...țigăncile, fără discuție. Dacă nu sunt curve, ele sunt femei principiale. Ori e albă, ori e neagră. Țigăncile sunt periculoase! Niciodată nu poți să iubești la fel. Eu sunt mai mult posesiv. Pot să spun că în timp, au fost fete, femei pe care le-am iubit în diferite feluri. Cred că nu sunt 10!

Eu nu sunt genul care să fug, să sar gardul și să plec. E o disciplină în chestia asta cu iubitul, cu pasiunea, dar am niște reguli pe care le-am deprins. Nicio femeie nu poate să spună că m-am purtat urât, că am avut comortamente brutale, dure...tot ce pot eu să spun vis-a-vis de relațiile mele mai de reținut, în general, nu eu am fost cel care a greșit”, a completat Mădălin Voicu. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro