VIDEO / Mădălina Manole și-a cântat durerea, înainte de se sinucide! Cum sună piesa care oglindea suferința artistei

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Mădălina Manole și-a cântat durerea, înainte de se sinucide! Cum sună piesa care oglindea suferința artistei © arhivă

Cu puțin timp înainte de a-și pune capăt zilelor, Mădălina Manole și-a cântat durerea! Nimeni însă, nu a crezut că solista simte până în măduva oaselor fiecare sunet și fiecare cuvânt din acea piesă. 

Înainte cu câteva luni de moartea Mădălinei Manole, artista a lansat cel de-al nouălea ei album. Din acesta, făce parte și melodia „Suflet gol”, o melodie despre care ulterior s-a aflat că oglindea întocmai suferința trăită de „fata cu părul de foc”. 

Pe 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naștere, Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor, în locuința ei din Otopeni. În ziua fatidică, Mădălina Manole împlinea 43 de ani. 

Mădălina Manole și-a dat ultima suflare la câteva minute după ce a înghițit un pesticid toxic, cunoscut sub numele de Furadan. iar decesul ei a survenit în câteva minute.

Cu câteva ore înainte de a-și pune capăt zilelor, Mădălina Manole a fost la studio, pentru o repetiție muzicală, alături de soțul ei. La plecare, artista și-a luat „la revedere” de la colegi ca și cum urma să se revadă din nou. Moartea ei a cutremurat întreaga țară. 

Versurile melodiei „Suflet gol”

„Ai crezut într-un om/ Și i-ai dăruit,/Tot ce aveai mai bun în tine,/ Nu știi de ce v-ați despărțit/ Cui să ceri ajutor,/ Nu te plângi oricui/ Nici pe el nu-l chemi să vadă/ C-a lăsat în urma lui...// Suflet gol,/ Nebun de dor!/ Tu credeai că ai pereche/ Și un înger păzitor/ Suflet gol,/ În zbor căzut/ Orbită de iubire,/ Credeai că ai totul și ai pierdut!//

Când pierzi tot ce ai avut/ Uiți și cine ești,/ Nu poate nimeni să te ajute/ Cu tine însăți doar vorbești!/ Stai în casă și plângi/ Ești a nimănui/ Din orgoliu nu-i vei spune,/ C-a lăsat în urma lui...// Suflet gol,/ Nebun de dor!/ Tu credeai că ai pereche/ Și un înger păzitor/ Suflet gol,/ În zbor căzut/ Credeai că ai totul... daaaaa// Suflet gol,/ Nebun de dor!/ Tu credeai că ai pereche/ Și un înger păzitor// Suflet gol,/ În zbor căzut/ Orbită de iubire,/ Credeai că ai totul și ai pierdut!”, sunt versurile melodiei care pare-se că oglindea suferința artistei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro