VIDEO / "M-am operat la sâni"! Antonia a recunoscut totul! Cum se simte acum artista

+3 click pentru
galerie

VIDEO / "M-am operat la sâni"! Antonia recunoscut totul! Cum se simte acum artista © Instagram

În urmă cu mai bine de o săptămâna, Antonia se afla pe prima pagină a tabloidelor, după ce a ajuns de urgenţă la spital. Nu a vrut să vorbească despre acest subiect până astăzi, când, a postat totul pe contul de Instagram!

Antonia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din ţară. Bruneta duce o viaţă ca-n poveşti alături de iubitul ei, Alex Velea şi are un succes colosal din punct de vedere profesional. Prin vocea şi talentul de care dă dovadă, Antonia umple săli întregi de spectacol. 

În urmă cu o săptămâna, pe toate reţelele de socializare a apărut un mesaj, potrivit căruia, artista şi-a anulat toate concertele, din cauza unei operaţii pe care a trebuit să o facă de urgenţă.

“Regret că nu ma pot întâlni cu publicul pe 31 ianuarie, așa cum era stabilit, însă operația prin care am trecut de curând nu îmi permite să urc pe scenă de data aceasta. Sper să ne vedem curând!”, a fost mesajul pe care vedeta l-a transmis fanilor. 

"M-am operat la sâni"

Şi pentru că s-a săturat de gurile rele şi de zvonuri, astăzi, Antonia s-a hotărât să facă lumină în situaţia dată. Prin intermediul unor filmuleţe pe care le-a postat pe InstaStory, bruneta a recunoscut că s-a operat la sâni.

"Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni!",  susţine Antonia.

De asemenea, vedeta îşi roagă fanii să nu-i mai trimită mesaje legate de intervenţia pe care şi-a făcut-o şi să nu o judece, deoarece ştie mai bine ce are de făcut. Se simte foarte bine şi este mai fericită ca niciodată.

"Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: "De ce? Nu aveai nevoie!", "Aoleu, acum eşti nu ştiu cum", please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!", a continuat ea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro