VIDEO / Marcel Pavel, surpriză inedită din partea familiei, de ziua lui de naștere: „M-au trezit din somn”

+3 click pentru
galerie

Marcel Pavel © Facebook

Astăzi, Marcel Pavel a împlinit frumoasa vârstă de 59 de ani, iar familia i-a fost aproape, ca în fiecare an. Mai mult, Majda și Cristi Bracu l-au sărbătorit în direct pe îndrăgitul artist, la emisiunea „Agenția VIP”. 

Marcel Pavel a povestit, la „Agenția VIP”, cum se simte la 59 de ani, ce surpriză a primit din partea familiei sale, dar și care sunt cele mai mai regrete ale sale.

„E o luptă, să nu spui nimic.  M-au trezit din somn, dormeam și eu așa de bine și au zis: tată, uite tortul, șampania, la mulți ani. Îi iubesc enorm, iar Sasha chiar m-a surprins foarte mult cu gestul său. de obicei, el mai mult primește, decât să dea. 
Fiica mea a zis că ea este regina, este îmbrăcată de gală, într-o rochie roz. Nu are voie să apară după ora 22, i-am zis că trebuie să se uite la un desen animat, pentru că a întrebat de tine (Majda, n.r.). Eu sunt în casă stăpânul, soția mea stă în genunchi în fața mea și îmi zice să ies de sub pat, știi vorba aia. În familia mea este o armonie extraordinară și mă bucur că la 59 de ani am o familie extraordinară, 3 copii frumoși și o femeie frumoasă, care mă suportă” 
a povestit Marcel Pavel.

Și Sasha, fiul artistului, i-a transmis un mesaj inedit tatălui său și a povestit cum l-a surprins pe acesta, la 12 noaptea. 

„Tata a uitat să menționeze un lucru, a primit un cadou și din partea fiului său cel mijlocui, am zis să menționez eu acest lucru. La 12 noaptea am venit cu un tort și o sticlă de șampanie” a povestit Sasha, la „Agenția VIP”.

„E nervos tot timpul. Iubește la maxim copiii și familia, dar și pe mămica lui, pe frați lui, pe sora lui, sunt foarte mulți, avem un neam foarte unit și foarte frumos. Îi urez la mulți ani, cu multă sănătate, să fie aproximativ la fel, că întotdeauna existp și mai bine și poate așa vom fi și noi mai buni, lângă el” a spus și soția lui Marcel Pavel.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest