VIDEO / Margareta Clipa, siluetă trasă prin inel, la 60 de ani. "Trei ore muncesc în bazinul de înot"

+3 click pentru
galerie

Margareta Clipa face sport pentru a se menţine în formă © Foto: Facebook

Şi-a găsit fericirea la 42 de ani, în braţele bărbatului pe care îl pierduse în tinereţe, iar astăzi se bucură de tot ce a realizat în viaţă. Margareta Clipa, căci despre ea este vorba, a intrat în bucătărie şi a făcut o reţetă cu care îşi dă pe spate musafirii, la masa de Crăciun, dar a vorbit la "Acces Direct" şi despre felul în care se menţine în formă.

Margareta Clipă are 60 de ani şi arată foarte bine, însă munceşte din greu pentru a arăta aşa cum îşi doreşte. Margareta Clipa a povestit despre cum are grijă de siluetă şi spune că sportul este cel care o ajută să se simtă bine.

CITEŞTE ŞI: VIDEO / Margareta Clipa, vilă de lux! Cântăreaţa a plătit o avere pe sutele de costume populare pe care le are

"Fac sport. Merg la sală şi atât de bine mă simt. Am un conac lângă mine şi trei ore muncesc în bazinul de înot. Am program de alergat şi de înot. Înot o oră pe zi. Sar şi alerg mult în apă. Fac şi saună. Eu nu pot să alerg pe uscat din cauza coloanei şi de aceea alerg în apă. Încerc să mă menţin în formă. Nu beau alcool, nu beau cafea, nu mănânc gras", a spus Margareta Clipa la "Acces Direct".

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro