VIDEO / Mari de la "Insula Iubirii", probă de foc la angajare: "Tot timpul a stat cu gura pe mine"

+3 click pentru
galerie

Mari de la "Insula Iubirii", probă de angajare © captură video

În această seară, la "Xtra Night Show", Marinela Mavrodin a dat o probă de foc pentru a se angaja la salonul Mihaelei Moise. Vedeta a luat-o la întrebări imediat pe fosta concurentă, care era extrem de emoţionată şi spera că totul va ieşi bine. 

Proba însă, nu a început prea bine, Mihaela Moise fiind nemulţumită de Marinela Mavrodin, care a încercat să aplice cosmeticele cu mâna. Fosta concurentă de la "Insula Iubirii" a încercat să se apere, spunând că "aşa a învăţat".

După un curs de make-up şi proba de foc cu Mihaela Moise, Mari a mărturisit în platoul emisiunii "Xtra Night Show" că bruneta a stat prea mult cu gura pe ea. ”Tot timpul a stat cu gura pe mine. Nu e bine aia, nu e bine aia...”, a spus aceasta. 

Mihaela Moise nu a angajat-o pe Marinela Mavrodin, dar i-a oferit câteva sfaturi preţioase.

"I-am arătat ce au lucrat fetele mele la salon şi a văzut şi ea diferenţa dintre ce au făcut ele şi ce a făcut ea. Pentru un salon care se respectă, ea trebuie să mai facă nişte cursuri. Eu nu o pot angaja în momentul acesta. Trebuie să mai înveţe şi de la oameni care ştiu să o înveţe. Pe partea de machiaj, face absolut greşit. Eu caut post fie de make-up artist, fie de manichiuristă. La mine vin prietene de afară, din Italia, vin cu unghiile groaznice. Româncele sunt mult mai pretenţioase din punctul acesta de vedere", a continuat Mihaela Moise, în platoul emisiunii "Xtra Night Show".

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro