VIDEO / Maria Ghinea a devenit soacră mare pentru a doua oară. Artista şi-a însurat băiatul

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Maria Ghinea a devenit soacră mare pentru a doua oară. Artista şi-a însurat băiatul © Facebook

Maria Ghinea este în culmea fericirii. De curând, celebra artistă a devenit soacră mare pentru a doua oară. Băiatul vedetei şi-a unit destinul cu cel al iubitei sale, eveniment care i-a bucurat nespus de mult pe părinţi, cât şi pe apropiaţii lor.

Mirii au trecut prin momente unice cu ocazia acestui eveniment. Dragoş, băiatul Mariei Ghinea, a fost extrem de emoţionat în ziua nunţii. Acest lucru a fost vizibil mai ales la biserică, atunci când el şi aleasa inimii lui au rostit un mare "da" în faţa altarului. 

După ce s-a încheiat cununia religioasă, proaspeţii însurăţei, alături de invitaţii lor au pornit spre petrecere. Apropiaţii mirilor s-au simţit extrem de bine, drept dovadă că nimeni nu a putut să stea jos. Maria Ghinea a fost şi ea foarte emoţionată. Celebra artistă a ales să poarte în această zi importantă o ţinută deosebită. Vedeta a îmbrăcat o rochie superbă şi destul de lejeră, pentru a se putea mişca în voie pe tot parcursul petrecerii. Alegerea a fost una inspirată, deoarece interpreta de muzică populară nu a stat deloc de scaun.

În ceea ce-i priveşte pe miri, cei doi au avut o vestimentaţie excepţională, fapt pentru care invitaţii nu şi-au mai putut lua ochii de la ei. Mireasa a purtat o rochie tip prinţesă, având un material extrem de fin, cu umerii şi braţele acoperite cu o dantelă delicată. Cât despre păr, aceasta ales o coafură în aparenţă simplă, dar cu detalii deosebite, având un coc special. Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos. Băiatul Mariei Ghinea a purtat un sacou negru, elegant, fiind aranjat la patru ace.

La fericitul eveniment au participat nume mari. Printre colegii de breaslă ai artistei, a fost prezentă Maria Ionescu Căpitănescu. Vedeta a avut un mesaj emoţionant pentru fericita soacră, declarându-se în acelaşi timp foarte fericită de acest eveniment.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro