VIDEO / Mihaela Călin, fericită la braţul soţului său, dar puţini ştiu ce s-a întâmplat cu ei în trecut. Abia acum s-a aflat!

+3 click pentru
galerie

Mihaela Călin s-a căsătorit © Foto: Facebook

Mihaela Călin şi-a unit destinul în faţa Lui Dumnezeu cu Daniel Sava, bărbatul alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste. Prezentatoarea şi-a văzut visul cu ochii, iar alături de ea şi de soţul său în ziua cea mare au fost Andreea Berecleanu şi soţul său, care le sunt părinţi spirituali.

Mihaela Călin trăieşte o poveste frumoasă de dragoste cu Daniel Sava, pe care îl cunoaşte de şapte ani, însă puţini ştiu că în această perioadă Mihaela Călin şi iubitul său au fost o perioadă despărţiţi.

CITEŞTE ŞI: FOTO / Mihaela Călin, prezentatoarea de la Antena 1, s-a căsătorit! Mirela Vaida, prezentă la eveniment

"Nouă deja ne era bine de ceva vreme, de mai de un an. Noi ne ştim de şapte ani, a fost o relaţie în care am testat totul şi cum este să nu mai fim împreună. Am fost despărţiţi câţiva ani şi când ne-am regăsit, totul a fost într-o linişte, ne-am dat seama că suntem împreună pentru că ne este bine împreună", a spus Mihaela Călin la Antetena 1.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro