VIDEO / Mihaela Prigoană, dezvăluiri neştiute din căsnicia cu Silviu: "Îmi doresc să se rezolve toate problemele"

+3 click pentru
galerie

Mihaela Prigoană © Captură video

Am aflat detalii neştiute din viaţa unei soţii de milionar! Mihaela Prigoană dezvăluie totul din culisele căsniciei cu omul de afaceri! Cum îl cucereşte, în fiecare zi, pe bărbatul pe care îl iubeşte şi cum o răsfaţă Silviu Prigoană!

Mihaela şi Silviu Prigoană sunt împreună de trei ani şi jumătate, timp în care au trecut prin multe, însă au ştiut întotdeauna să ţină capul sus şi să depăşească orice obstacol. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, soţia lui Silviu Prigoană a vorbit pe larg despre căsnicia lor. 

"Au trecut trei ani şi jumătate, au fost şi frumoşi, şi grei, cu tot felul de probleme. Important e să fim sănătoşi. Cu încredere, gândim pozitiv şi totul va fi bine. el tot tipul a fost un om... chiar dacă a fost mai vulcanic, a fost şi este un om bun. Un om care încearcă să îndrepte lucrurile. Îmi doresc să se rezolve toate problemele pe care le are, să fie sănătos, şi să îşi vadă copiii mari, la casele lor şi aşa mai departe. (...) Foarte bine, foarte bine! Chiar se înţeleg foarte bine (n.r. copiii ei cu copiii lui)", a spus Mihaela Prigoană. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro