VIDEO / Mihaela Tatu s-a operat şi a ajuns să meargă în cârje: "Sunt în perioada de recuperare"

+4 click pentru
galerie

Mihaela Tatu, despre operţie © Facebook

Mihaela Tatu este o femeie puternică care nu se lasă doborâtă de nimic. Recent, însă, ea s-a accidentat destul de serios, în ocean, când erau valuri foarte puternice. A mers în cârje o perioadă scurtă de timp şi a şchiopătat, iar în prezent este în perioadă de recuperare. 

Mihaela Tatu a fost invitată în emisiunea "Răi da' Buni" unde a vorbit despre viaţa sa personală, dar şi despre problemele sale de sănătate. 

"Sunt în perioada de recuperare. Am avut cârje o săptămână. Două luni şi sunt din nou pe baricade. Fac recuperare, lucrurile merg bine. Am şchiopătat la început. O lună jumătate-două voi sta acasă să îmi refac genunchiul. Când am probleme nu am nevoie de ajutor, vreau să fiu lăsată în pace şi am nevoie să-mi poarte de grijă cineva atunci când am nevoie să-mi poarte de grijă. Am pe cineva? Suntem în tatonări. Mă mărit? Nu mă mărit, am alte lucruri de făcut... după ce prinzi gustul libertăţii. Voi face o emisiune înregistrată, dar nu o să mai fac emisiuni în direct. În Bali am făcut şedinţe de conştientizare, multe femei vin să se văicărească şi vor să găsească umeri pe care să plângă. E greu să ajungi la tine şi să vezi cum eşti cu adevărat" a declarat Mihaela Tatu. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro