VIDEO / Mihai Bendeac, declarații după ce a ales să se autoizoleze. „Mi s-a făcut un pic frică”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Mihai Bendeac, declarații după ce a ales să se autoizoleze. „Mi s-a făcut un pic frică” © Instagram

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. De teama coronavirusului, artistul a hotărât să se autoizoleze în casă, la fel ca multe vedete de la noi, dar și din întreaga lume.

De curând, Mihai Bendeac și-a anunțat admiratorii care îl urmăresc pe rețelele de socializare că a hotărât să rămână în casă în această perioadă, atât pentru sănătatea lui, cât și pentru a celor dragi. Actorul a rămas la fel de activ în mediul virtual, ținându-și fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața lui.

Mihai Bendeac le-a povestit fanilor că această perioadă de izolare nu îi este străină, deoarece trece prin ceva asemănător de 20 de ani, atunci când vrea să creeze.

„De când mă știu încercați să vă gândiți la această stare în care sunteți în momentul ăsta, de carantină, de stat în casă, de având niște minime provizii, de afară vreme urâtă. Asta fac eu de 20 de ani  ca să pot să lucrez, ca să pot să scriu, jur, nu glumesc. Deci de 20 de ani îmi trag draperiile, îmi fac provizii, îmi pun tot felul de sunete cu sunet de ploaie, de furtună, de nu știu ce”, a spus Mihai Bendeac pe rețelele de socializare.

Tot el susține că lucrurile s-au schimbat acum că ne aflăm în stare de urgență. Mihai Bendeac a mărturisit că se teme de această situație, însă își dorește să fie în continuare la fel de creativ.

„Numai că acum ea devenind complet și irevocabil realitate, în sensul în care e și stare de urgență, sunt și goarnele, e și vreme urâtă afară, e și... e totul, e  complex, mi s-a făcut un pic frică.  Încerc cât se poate să fiu în continuare foarte creativ”, le-a mai transmis actorul internauților.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro