VIDEO / Mihai Bendeac împlineşte astăzi 37 de ani. Ce cadou emoţionant a primit actorul

+5 click pentru
galerie

VIDEO / Mihai Bendeac împlineşte astăzi 37 de ani. Ce cadou emoţionant a primit actorul © Instagram

Bucurie uriaşă în familia lui Mihai Bendeac. Astăzi, îndrăgitul actorul împlineşte frumoasa vârstă de 37 de ani. Vedeta şi-a început aniversarea cu emoţii, primind deja cadouri de la apropiaţii săi, veste pe care a ţinut să o împărtăşească cu admiratorii de pe reţelele de socializare.

Mihai Bendeac a povesit pe contul său de Instagram că  în fiecare an obişnuia să îşi închidă  telefonul atunci când era ziua lui de naştere. Ba mai mult, actorul nu dorea nici măcar să iasă din casă, mărturisind că aniversarea sa era mai mult un motiv de tristeţe, deoarece, după spusele sale, înaintează în vârstă. 

"Eu, de-a lungul timpului, atunci când era ziua mea, întotdeauna mă închideam în casă şi îmi închideam telefonul şi aşa... pentru că ziua mea nu a reprezentat decât un motiv de întristare, că a mai trecut un şi na...", a spus Mihai Bendeac pe Instagram.

Anul acesta a fost diferit, deoarece Mihai Bendeac a avut o zi de naştere cu totul şi cu totul specială. Celebrul actor le-a împărtăşit fanilor surpriza uriaşă primită din partea publicului de la teatru. Oamenii i-au cântat în număr mare "la mulţi ani", iar artistul a rămas profund impresionat.

"Mi-au făcut în seara asta o surpriză. Am avut spectacol şi publicul mi-a cântat la mulţi ani. Bă, şi eram şocaţi cu toţii, pentru că, de obicei, atunci când se cântă la mulţi ani şi aşa, poate să fie destul de... oamenii nu sunt muzicanţi şi se mai aude... poate să sune mai fals sau aşa. Băi, deci în seara asta când s-a cântat la mulţi ani, bă, a fost ireal de bine. (...) Zici că era un cor, nu erau oameni din public de la un spectacol de teatru, efectiv ca un cor. Foarte bine, foarte bine. Şi mulţumesc, apropo, mersi fain!", a continuat artistul.

De asemenea, Mihai Bendeac a primit cadouri şi din partea colegilor de breaslă. Apropiaţii săi de la teatru i-au oferit în dar o maşină de scris şi un suport de umbrele, de care Mihai Bendeac a fost extrem de încântat.

"Iată ce frumuseţe fără seamăn de cadou de la colegii mei", a spus Mihai Bendeac, prezentâdu-şi cadoul.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro