VIDEO / Mirea Vaida, supărată foc: "M-am enervat îngrozitor. Nu mai ştim că mai fim oameni"

+3 click pentru
galerie

Mirea Vaida © captură video

Mirela Vaida a fost foarte supărată în urmă cu aproape o lună, atunci când pagina de Facebook i-a fost închisă. Vedeta a "deranjat" atunci câţiva internauţi cu o fotografie pe care orice persoană o are ca amintire în albumul de familie.

În urma feedback-ului negativ primit la imagine, pagina oficială a vedetei Mirela Vaida a fost închisă. Mirela Vaida şi-a spus supărarea la TV, explicând ce s-a întâmplat. Vedeta este dezamăgită de felul în care reacţionează oamenii. 

"M-am enervat îngrozitor. Mi se pare o ciudăţenie maximă, suntem în era comuncaţiei, dar devenim mai izolaţi şi mai... paranoici decât oricând. Am pus o poză cu băieţelul meu care împlinea doi ani, era o poză de la mare, în funduleţul gol în nisip. Nuditate infantilă... dar aia matură de ce merge? Am eu discernământ. Ştii câte poze cu mine în fundul gol am? M-am enervat foarte tare pentru că nu mai ştim că mai fim oameni. (...) Trei zile la grădiniţă, două săptămâni cu amândoi în spital. Suntem pregătiţi pentru sezonul de toamnă", a spus Mirela Vaida în dirct la Antena 1. 

Urmează şi o zi specială pentru Mirela Vaida şi soţul ei. Pe 19 septembrie sărbătoresc câţiva ani de când au spus "da". "Pe 19 septembrie fac nouă ani de căsătorie", a spus Mirela Vaida. 

Revine pe micile ecrane cu "Totul pentru dragoste la bine şi la greu"

"Pe 1 octombrie, nu am zis nimănui, e prima dată când fac anunţul. Se întoarce Vaida. Nu se schimbă numele, se va numi "Totul pentru dragoste la bine şi la greu". Va fi cu totul alt format", a spus Mirela Vaida. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro