VIDEO / Mirela Vaida, mândră de burta de gravidă, deja vizibilă! Cât s-a îngrăşat în cele 5 luni

+3 click pentru
galerie

Mirela Vaida © Captură video

Mirela Vaida este nerăbdătoare să îşi strângă în braţe cel de-al treilea copil. Cunoscuta prezentatoare TV este însărcinată în cinci luni, iar burta este din ce în ce mai vizibilă.

Mirela Vaida este deja la a treia sarcină şi susţine că este altfel, corpul schimbându-se mult mai repede. 

"Se vede, sunt la a treia sarcină. La prima ziceai că se vede mai greu, la a două nu ştiu cum, la a treia... Corpul îţi arată imediat şi mă pregătesc să... Deja sunt în cinci luni, deci de sărbători o să fiu în şase luni, cât să nu se mai vadă? Aşa ne vine acum, Tudor Ştefan, dar să vedem ce ne vine în minte când o să îl vedem, dar acum aşa ne-am dori, ne plac numele româneşti şi Doamne ajută să fie sănătos!", a spus Mirela Vaida pentru Antena Stars.  

Din fericire, Mirela Vaida se bucură de o sarcină uşoară, îşi face în continuare toate treburile şi spune că se simte ca şi cum doar s-a îngrăşat puţin. Are pofte şi nu se abţine de la nimic. În cele cinci luni de sarcină s-a îngrăşat aproximativ trei kilograme. 

"La treia sarcină a fost atât de uşor, totul a decurs normal, nu m-a împiedicat nici o secundă să îmi fac treburile. E ca şi cum doar m-am îngrăşat puţin şi atât. Nu simt nici un alt disconfort. De pofte, eu întotdeauna am fost o femeie pofticioasă, doar că de data asta dau vina pe sarcină şi nu mă mai opresc din nimic, asta e singura diferenţă.

Cred că am început de la 57 că nu am fost o persoană slabă niciodată şi cred că am ajuns pe la 60, deci vreo trei, patru kg cred că am luat. Nu acum e greu, greul e în ultimult trimestru, când lucrurile devin mai complicate, dar acum sunt bine. Să ştii că sunt mai relaxată acum, copiii cresc, eu nu am decât două ore de emisiune pe zi, plec cu o oră mai devreme şi ajung acasă cu o oră mai târziu. Sigur că nu o să mai am aceeaşi flexibilitate de a-i duce pe copii la tot felul de activităţi de după grădiniţă, dar o să îmi împart munca şi timpul cu soţul meu, o să îi ducem pe rând. Cel mic vine în casă cu veselie multă, cu gălăgie multă. E un copil liniştit, îl simt deja de acum pentru că nu mi-a dat nici o bătaie de cap. Eu cred că ştie unde vine", a mai spus Mirela Vaida.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro