VIDEO / Imagini impresionante de acasă de la Nea Marin: „Mă simt ca la 20 de ani, sunt plin de viață”

Nea Mărin © facebook

Nea Mărin a vorbit, miercuri, în cadrul emisiunii "Agenţia VIP", de la Antena Stars, despre întâmplările şi noutăţile din noul sezon al emisiunii sale. Artistul a făcut mai multe dezvăluiri despre şicanele dintre el şi Liviu Vârciu şi despre lucrurile din această ediţie de care nu a mai avut parte până acum, cum ar fi un parastas.

"Provocări există toată viaţa şi mie îmi plac provocările. Toată viaţa am fost într-o competiţie în special cu viaţa. De ani de zile zic să deschid o afacere să fac şi altceva decât dans. Mă gândesc să fac o chestie de evenimente. Mă gândeam să merg în Germania să iau un cort mare. (...) Sunt momente pentru că una e să lucrezi în restaurant, dar noi alergăm de colo colo. Pentru că noi umblăm după produse bio. Faptul că îl am pe Liviu, Andrei şi Fernando, e nebunie pentru că ei se uită să-mi distrugă restaurantul. De data asta nu i-am bătut cu cureaua, doar cu floarea. Mi-am luat beţe săeciale care au trandafiri pe ele. Dar cel mai tare lucru din acest sezon, d ecare o să se bucure românii este o praştie pe care am primit-o. Cu praştia am reuşit să liniştesc spiritele. (...) Am făcut multe lucruri pe care nu le-am mai făcut. Am făcut şi un parastas. Am fost în Bulgaria la prins de midii. Am prins sute de kilograme de peşte. Norocul meu e că l-am avut şi pe Nicolae Tand.", a spus Nea Mărin

Reporterii de la "Agenţia VIP" au  râmas imrpesionaţi de frumuseţea de casă pe care Nea Mărin o are şi l-au întrebat cam cât timp petrece pe acasă, având în vedere nenumăratele proecte în care este implicat. "Acasă  îmi încarc bateriile. Îmi pare rău că, de 10 ani, de când am emisiunea nu prea am timp să stau vara pe aici. (...) Eu şi soţia mea ne ocupăm de tot e ţine de casă. Noi grădinărim.", a adăugat Nea Mărin.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

M.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro