VIDEO / Nick Rădoi și Mădălina Apostol și-au spus adio! "A fost o decizie destul de grea"

+3 click pentru
galerie

Nick Rădoi și Mădălina Apostol © Facebook

Nick Rădoi și Mădălina Apostol și-au spus adio! S-au despărţit pentru a doua oară, după ce au încercat să îşi mai dea o şansă. Se pare că lucrurile nu au mers aşa cum ei se aşteptau şi vor merge pe drumuri separate de acum înainte. 

Într-un interviu acordat pentru jurnalul de la Antena Stars, Nick Rădoi a explicat ce s-a întâmplat şi de ce au ales să se despartă. Milionarul susţine că o iubeşte în continuare pe Mădălina Apostol, numai că aşa le va fi bine amândurora. 

Citeşte şi - FOTO / Mădălina Apostol este însărcinată cu Nick Rădoi? "Fără cuvinte"

"Pentru mine, ştii cum e, acest subiect este foarte sensibil. Da, este adevărat! Noi ne-am despărţit pentru a doua oară! Eu ştiu că sufletul meu are nevoie de iubire, dar nevăzând cum aş fi putut avea o viaţă împreună, care eu îmi doream să fie o viaţă forever (n.r - pentru totdeauna), am decis ca fiecare să mergem pe drumul lui. O relaţie nu cred că poate să fie, să ne întâlnim din joi în Paşti. Trebuie să fii acolo, trebuie să construim totul împreună. Cred că cel mai corect şi civilizat este decizia pe care am luat-o. Am luat-o împreună şi a fost o decizie foarte grea", a spus Nick Rădoi pentru Antena Stars.

Nick Rădoi spune că este un subiect delicat, iar el şi Mădălina Apostol au ales să se despartă pentru binele amândurora. 

Citeşte şi - Mădălina Apostol, declaraţie sinceră despre relaţia cu Nick Rădoi: ''Tot timpul a predominat respectul''

"Cred că şi pentru ea şi pentru mine este foarte greu să vorbim despre subiectul acesta, dar mai bine rămânem prieteni şi să nu ne încurcăm viaţa unul altuia.  Eu chiar am iubit-o şi o iubesc, dar asta a fost decizia pe care a trebuit să o iau şi să fie bine pentru viitorul nostru. A fost o decizie destul de grea făcută. Viaţa nu vreau să i-o încurc şi nici ea mie, şi nici eu ei. Eu îi doresc şi ea îmi doreşte mie numai bine, şi eu la fel. Vom rămâne prieteni", a mai spus milionarul Nick Rădoi. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro