VIDEO / Nico de la "Insula Iubirii" aruncă bomba, în direct: "Sunt într-o relaţie de 3 luni"

+3 click pentru
galerie

Nico de la "Insula Iubirii" este într-o relaţie © captură video

Invitată la emisiunea "Agenţia VIP", Nico, celebra ispită de la "Insula Iubirii", a făcut o dezvăluire şocantă. Se pare că frumoasa blondină este într-o relaţie de 3 luni, cu un cetăţean străin. Nu a oferit prea multe detalii, însă... destul pentru moment!

Dintr-o vorbă în alta, Nico, ispita de la "Insula Iubirii" i-a mărturisit frumoasei Majda, prezentatoarea de la "Agenţia VIP" că nu mai este o femeie singură. Într-adevăr, relaţia este la început, iar Nico ştie cum să gestioneze lucrurile. Dacă va fi să meargă, bine, dacă nu, viaţa merge înainte!

Întrebată ce părere are noul iubit despre participarea ei la emisiunea "Insula Iubirii", Nico a mărturisit că el nu îi ştia trecutul, dar a aflat căutând-o pe internet.

"Sunt cu cineva, nu sunt singură. De aproximativ 3 luni. Nu este cetăţean român, iar străinii au altă mentalitate decât bărbaţii de la noi. Când am ieşit prima dată, nu ştia cine sunt. Nici nu i-am spus, a descoperit el. Nu a reacţionat în niciun fel, pentru că nu a avut o preconcepţie despre mine. M-a întrebat de ce am mers, cu ce m-a ajutat (...) El locuieşte în România, dar nu locuieşte nici în Bucureşti, motiv pentru care nu ne vedem zilnic", a spus Nico, ispita de la "Insula Iubirii".

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro