VIDEO / Noemi Mitoşeru şi-a făcut abia acum curaj să vorbească despre cele mai grele clipe din viaţa sa. "Eu nu acceptam"

+3 click pentru
galerie

Noemi Mitoşeru, o femeie puternică după pierderea părintelui © Facebook

Noemi Mitoşeru a decis să vorbească despre cea mai mare pierdere din viaţa ei, plecarea părintelui său dintre noi. A trecut un an de când tatăl lui Noemi Mitoşeru a decedat, însă frumoasa soţie a lui Mihai Mitoşeru şi-a făcut abia acum curaj să vorbească despre momentele grele prin care a trecut.

Noemi Mitoşeru şi-a pierdut tatăl cu o lună înainte de nuntă, iar toate visurile ei au fost distruse. Abia acum aceasta poate să vorbească despre acest subiect şi spune că s-a împăcat cu gândul că tatăl ei o veghează din Cer.

CITEŞTE ŞI: La trei ani de la cununia civilă face marele anunţ! Noemi Mitoşeru: "Eu vreau fată, Mihai ar vrea băiat"

"Erau toate pregătite, nu mai era nimic de făcut şi cu o lună înainte tatăl meu a plecat în Ceruri. A trebuit să amânăm tot şi nu am mai putut să mai facem. Nu am mai avut starea să facem. A fost ceva fulgerător. M-am împăcat cu gândul acesta, că până acum nu am putut să vorbesc despre asta. Eu nu acceptam lucrul acesta", a spus Noemi Mitoşeru la "Răi Da' Buni".

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro