VIDEO / Nu-i nici „mama”, nici „tata”! Prima propoziție a fetiței lui Tavi Clonda și a Gabrielei Cristea este în... engleză!

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea, Tavi Clonda și Victoria © Sorin Cioponea

Bella Victoria Margot, fiica Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda, crește pe zi ce trece! Simpatică micuță se bucură de toată atenția și dragostea părinților, așa că este de înțeles atunci când încearcă să-i răsplătească – cum altfel, decât tot prin iubire.

Tavi Clonda și-a filmat fiica în timp ce încerca să formeze primele ei cuvinte. La un moment dat, a observat că parcă Victoria încerca să zică ceva foarte cunoscut auzului... „I love you!”

Tată grijuliu, Tavi Clonda s-a pus pe treabă și i-a oferit fiicei sale tot ajutorul din lume pentru a încerca să zică cele trei cuvinte magice. A fost la un mic, mic pas să spună prima ei propoziție, după ce deja a rostit cuvintele „mama” și „tata”.

Pe Gabriela Cristea o puteți vedea în fiecare săptămână, de luni până sâmbătă, pe Antena Stars, începând cu ora 18:45, în cadrul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi". Cei care își caută jumătatea se pot înscrie la cel mai tare dating-show al momentului, „Te iubesc de nu te vezi”. De luni până sâmbătă, doritorii au ocazia să-și cunoască, în direct, perechea, la „Te iubesc de nu te vezi”, emisiunea difuzată la Antena Stars.

Așadar, persoanele care sunt în căutarea iubirii și vor să participe la emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” pot suna la 0756.036.364 (tarif normal), pot scrie pe e-mail: casting@antenastars.ro sau, într-un mesaj, direct pe pagina de Facebook a show-ului - Te iubesc de nu te vezi.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro