VIDEO / Oana Zăvoranu, atac dur la adresa divelor operate din showbizul românesc: „De ce lipitorile alea la ochi?”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Oana Zăvoranu, atac dur la adresa divelor operate din showbizul românesc: „De ce lipitorile alea la ochi?” © captură video

În ediția de astăzi a emisiunii „Agenția VIP”, Oana Zăvoranu le-a făcut praf pe divele din showbizul nostru! Margherita din Clejani, Loredana Chicu, Loredana Groza, Mihaela Rădulescu, Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu nu au scăpat de ochiul critic al focoasei brunete!

Astăzi, la „Agenția VIP”, Oana Zăvoranu le-a criticat dur pe cele mai operate dive din showbizul nostru. Vedeta a început cu Loredana Chivu și a terminat cu Mihaela Rădulescu și niciuna dintre acestea nu a scăpat de părerile sincere ale Oanei Zăvoranu, cu privire la operațiile estetice la care au apelat acestea.

Oana Zăvoranu, despre Loredana Chivu

„Mie pozele astea îmi plac mult, înainte și după. Per total, fata asta nu dă rău așa, dacă o vezi când nu este ea montată, asta este problema. Îi trebuie câte 5 ore să se monteze, la demontat o oră. Își fac ele demachiere pe Instagram și arată jegul așa...asta trebuie văzută demontată. original e dezastru.

Ea punea cartofi la Lungulețu cu dinții sau cu fălcile, ea face și ea ce poate. mă ce e cu buzele alea așa, că pentru bărbați și le fac ele așa. Săraca, ce să zic...”

Oana Zăvoranu, despre Margherita din Clejani

„Mie îmi place familia Clejanilor, ea nu înțeleg de ce așa buze...La corp este ok. De ce lipitorile alea la ochi? Eu vreau să renunț la tatuajul la sprâncene. Alea sunt lipitori...Îți iei zborul, sunt niște sprâncene care își iau zborul. Eu nu înțeleg de ce și-a făcut ea asta la față”.

Oana Zăvoranu, despre Daniela Crudu

„Am înțeles că Daniela Crudu și-a făcut o lipoaspirație, ce și-a mai aspirat? Seamănă cu Marga, are și ea niște lipitori mai cuminți. Ce să-și aspire, că e slabă? Eu am avut cel mai mult 450...te dor astea, te doare spatele de te rupe. Te cocoșează, e problemă cu sutienele, nu-ți găsești...nu mai poți să-ți iei bluze XS, că nu poți să bagi baloanele alea. 

Oana Zăvoranu, despre Bianca Drăgușanu

„Bianca Drăgușanu îmi e dragă. Buzele la fel, horror. A exagerat, la fund nu a exagerat. La față buzele sunt exagerate. Eu admir faputl că nu și-a bătut joc de ea și intervențiile astea sunt dureroase, sunt niște dureri atroce. A avut foarte multă tenacitate și ambiție să devină din ce a văzut noi la „Din Dragoste”, ceea ce este acum. Barbie, clar.

Dar Barbie alea se purtau când eram noi mici. Păpușa aia Barbie a stricat mințile oamenilor. Nu sunt de acord cu perucile. Părul este de opbicei tocat și terminat de la peruci. Ce-i mai rămâna natural? Dinți sunt puși, nasul este făcut, pomeți clar. A stat o bună perioadă în bandaje...foarte complicat. Ce mai este natural, întrebăm?
Mai bine te duci la o shoppingăreală, îți iei un pantof, o geantă...”

Oana Zăvoranu, despre Mihaela Rădulescu

„La corp Mihaela Rădulescu e ok, a pus și la corp dar a pus bine. Am sesizat că nu o mai ascultă o pleoapă. Am văzut că îi căzuse ochiul, la propriu...”

Oana Zăvoranu, despre Loredana Groza

„Loredana Groza nu mai seamănă cu ea, dar nu e nereușită...are un pic de strabism, l-a avut dintotdeauna...” a zis Oana Zăvoranu, la „Agenția VIP”.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro