VIDEO / Oana Zăvoranu, din nou pe mâna esteticianului! La ce procedură a apelat vedeta, din nou

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Oana Zăvoranu, din nou pe mâna esteticianului! La ce procedură a apelat vedeta, din nou © Instagram

Oana Zăvoranu a schimbat macazul în privinţa operaţiilor estetice. Acum vrea să fie sută la sută naturală! În urmă cu câteva ore, soţul a condus-o la o clinică specializată în intervenţii mamare, semn că viaţa merge mai departe în ciuda scandalului uriaş provocat de falsul medic italian Matteo Politi!

În emisiunea „Xtra Night Show” de aseară, Oana Zăvoranu a mărturisit că își dorește să se opereze la sâni, pentru a 9-a oară. Vedeta vrea să-mi micșoreze bustul!

„Stăteam și mă gândeam...cred că e a 9-a operație! Am început să mă operez pentru a ajunge în punctul în care voi ajunge mâine. Este o liposucție, eu nu mai am silicoane, nu mai am plastic. Singurul botox pe care îl mai am acum este la păr. La sprâncene am avut tatuaj și mi le „detatuez”. Noi pentru că nu am avut de lucru, ne-am pus sâni, ne-am tatuat la sprâncene dar ajungem să ne dorim ceea ce aveam când eram naturali.

Domnișoarelor, gândiți-vă foarte bine înainte de a vă face o procedură. Din sânii mei naturali, pentru că sunt mai mari decât mi-aș dori eu, vreau să fac niște sâni mai mici. 
O să lansez o nouă modă, o să-și scoată toate fetele silicoanele. Cum ne-a făcut mami cu tati! Voi avea sânii mici, fermi și naturali”
a povestit Oana Zăvoranu, la „Xtra Night Show”.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro