VIDEO PAPARAZZI / Când vine vorba de răsfăț, Dinu ”Vamă” nu dă înapoi! Cum a fost surprins marele om al fotbalului

Atunci când vrea să se răsfețe, Dinu ”Vamă” nu spune nu la nimic, și imediat își satisface poftele, fie ele cele mai dulci. Fostul președinte de la Dinamo și Rapid a fost surprins de paparazzii SpyNews.ro chiar în timp ce se afla într-o cofetărie din Capitală.

 

În urmă cu doar câteva zile, Dinu ”Vamă” a fost surprins de paparazzii SpyNews.ro în timp ce intra într-o cofetărie din București. Îmbrăcat lejer, într-o pereche de blugi și o bluză peste care avea o vestă, fostul președintre de la Rapid și Dinamo a intrat în locație pentru a-și satisface papilele gustative. 

Acesta le-a cerut vânzătoarelor mai multe prăjituri, și după ce și-a ales tot ce i-a poftit inima dintre vitrinele cofetăriei, a plătit și a plecat rapid spre mașina sa de lux. 

S-a îndreptat imediat către portiera bolidului și a stat câteva secunde pe loc pentru a-și găsi cheile. Fără nelipista pungă cu prăjiturile luate la pachet, Dinu Gheorghe s-a urcat direct în mașină și a plecat de pe loc cu mare viteză. 

Nu îi plac doar prăjiturile, ci și pariurile! 

Fiind un bărbat influent și plin de bani, Dinu ”Vamă” mai are și alte pasiuni, pe care paparazzii SpyNews.ro au reușit să le afle.

Anul trecut acesta a fost surprins în timp ce plasa un bilet la o casă de pariuri din București.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro