VIDEO PAPARAZZI / În plină pandemie de coronavirus, Adrian Sînă își face provizii... dar ce provizii! Cum a fost surprins cântărețul într-un supermarket

+2 click pentru
galerie

După ce a fost anunțată stare de urgență în țara noastră, întrega populație se pregătește pentru multe zile de stat în casă. Același lucru îl face și Adrian Sînă care a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în timp ce își facea provizii într-un supermarket.

În plină pandemie de coronavirus, vedetele noastre se pregătesc cu provizii pentru multe zile de stat în casă. Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Adrian Sînă în timp ce se afla într-un supermarket, acolo unde făcea mai multe cumpărături pentru zilele ce urmează.

Înainte de toate, artistul s-a oprit la raionul de băuturi alcoolice, unde a stat pentru mai mult timp. A analizat câteva sticle de băutură și abia după ceva timp a reușit să-și cumpere ceva. 

A intrat într-un magazin de telefoane 

Imediat după ce a părăsit supermarket-ul, cântărețul a intrat într-un magazin de telefoane mobile, unde s-a uitat minute în șir la câteva dintre acestea, iar ulterior și-a continuat cumpărăturile. 

A făcut provizii pentru zilele ce urmează, iar mai târziu Adrian Sînă a ieșit din supermarket cu două pungi pline, pe care le ținea în ambele mâini și rapid s-a îndreptat către parcare, acolo unde și-a lăsat mașina. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro