VIDEO PAPARAZZI / Ion Țiriac rupe topurile de eleganță! Cât de galant s-a purtat cu o doamnă misterioasă, în buricul Capitalei

+3 click pentru
galerie

Atunci când ești milionar și e mai numești și Ion Țiriac, nu e de mirare că nici vârsta nu mai este un impediment când vrei să stai de vorbă cu o doamnă elegantă sau să iei prânzul în compania ei. 

Deși ajuns la vârsta de 79 de ani, Ion Țiriac este un mare, mare cuceritor, căci nu degeaba are multe zerouri în cont, dar și o imagine impecabilă, pe care nici anii ce au trecut nu au reușit să o șteargă. Așa se face că paparazzii noștri pricepuți de la www.spynews.ro au pus mâna pe cele mai tari imagini cu milionarul Ion Țiriac!

Îmbrăcat la patru ace și cu o atitudine de domn veritabil, fostul mare jucător de tenis a luat prânzul în compania unei doamne misterioase, care nu s-a lăsat nici ea mai prejos. Aceasta a fost îmbrăcată elegant, căci numai unul este Ion Țiriac și nu mari îți sunt șansele să mergi la brațul lui, să iei prânzul cu el sau să îți zâmbească.

După ce au fost martorii unui ospăț pe cinste la un restaurant de fițe din buricul Capitalei, Ion Țiriac și doamna misterioasă au fost surprinși de paparazzii de la www.spynews.ro în timp ce își luau la revedere. Galant, fostul mare jucător de tenis a sărutat-o pe obraz pe aceasta, i-a zâmbit și a condus-o la mașina ei, după care s-a urcat într-un bolid de lux și a plecat și el pe străzile din Capitală, cu stomacul plin și o atitudine foarte relaxată.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro