VIDEO / Paula Minginer, în lacrimi: "Moartea tatălui meu mi-a lăsat o rană adâncă în suflet"

+3 click pentru
galerie

Paula Minginer, în lacrimi pentru tatăl mort © captura XNS

Frumoasă, veşnic cu zâmbetul pe buze, Paula Minginer, asistenta Simonei Gherghe de la "Acces direct", ar fi putut avea o carieră de succces în modelling, dar reflectoarele strălucitoare ale platoului de televiziune au întors-o din drum!

În cadrul unui interviu acordat exclusiv emisiunii "Xtra Night Show", Paula Minginer a vorbit despre cel mai dureros eveniment din viaţa ei - pierderea tatălui-, despre iubire şi carieră. Asistenta TV  şi-a pierdut tatăl în urmă cu câţiva ani, dar rana provocată de moartea celui pe care îl diviniza nu s-a cicatrizat. "Am foarte multe nopţi în care îl visez pe tatăl meu şi, probabil, că de asta nu pot să dorm. Tatăl meu a decedat, din păcate, dar cred că vrea să îmi transmită un mesaj. Asta e greşeala mea că stau să le întorc pe toate părţile. Cred că legăturile dintre copii şi părinţi nu se rup niciodată. Tatăl meu era punctul meu sensibil, şi mama mea este, dar se spune că fetele sunt mai apropiate de taţi. Moartea tatălui meu mi-a făcut o rană care, deşi a trecut foarte mult timp, nu cred că se va cicatriza vreodată. Încă doare. Tind să cred că rana asta nu se va cicatriza niciodată, este o rană deschisă cu care trebuie să trăiesc ca să îl simt tot timpul lângă mine. Îmi este foarte greu şi îmi vine să plâng, dar ştiu că el, dacă este aici, pe lângă noi, nu i-ar putea să mă vadă plângând", a spus Paula Minginer, în cadrul unui interviu acordat emisunii "Xtra Night Show", difuzată la Antena 1.

"Îmi e frică de bărbaţi"

La 27 de ani, Paula Minginer nu se laudă cu un palmares în ceea ce priveşte relaţiile amoroasă. A avut primul iubit la 19 ani şi mărturiseşte că este singură de un an. Nu a găsit încă bărbatul potrivit, dar nu se grăbeşte să intre într-o relaţie de dragul de a nu fi singură.

"Încă nu mi-am identificat ceea ce îmi doresc, nu mi-am creat un tipar de bărbat! Îmi doresc ceva care să le cuprindă pe toate. Este foarte greu. M-am îndrăgostit prima oară când eram în liceu. Îmi aduc aminte că aveam 19 ani şi eram cu prima mea dragose, primul meu iubit. Ce să fac, dacă m-a ţinut mama în casă? Şi acum sunt ţinută în casă", a spus Paula Minginer.

Interviul exlusiv "Xtra Night show" îl poţi urmări în video de mai jos, iar pe Paula o poţi vedea de luni până vineri, de la ora 17.00, în emisiunea "Acces direct", prezentată de Simona Gherghe, la Antena 1.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

M.A.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro