VIDEO / Pentru cine muncește Lidia Buble. Artista este foarte supărată! "Cu ce am greșit Doamne?"

+3 click pentru
galerie

Lidia Buble © Instagram

Lidia Buble este foarte supărată. Artista și-a luat la rost una dintre cele mai dragi ființe. Subiectul de ceartă? Pentru cine muncește ea. Simte că "Domnul" a neîndreptățit-o aducându-i în viața ei "o așa creatură".

Ba mai mult, îi prevede viitorul spunându-i că "va ajunge la sapă de lemn" dacă nu se apucă să facă ceva cu viața lui. Reacția vinovatului: i-a întors spatele Lidiei Buble, potrivit Antena Stars. Nu, nu vă speriaţi! Staţi să vedeţi despre ce e vorba!

"Deci nu se mai poate. De ce nu faci nimic cu viața ta? Toată ziua stai ca un trântor, nu faci nimic. Fii atent aici la mine, la sapă de lemn o să ajungi tu! La sapă de lemn Bubli, dragă. Că la școală nu-mi înveți, acasă nu faci nimic. Ce ai de gând? De câte ori trebuie să-ți mai repet? De câte ori? Eee, lasă că vine el tată-tău acasă. Vine el acasă și atunci să te mai văd eu. De unde atâta obrăznicie pe capul tău", strigă Lidia Buble. 

"Atâta tam-tam pentru ce? Pentru ce? Că tot pentru tine merg la muncă, toată ziua numai pentru tine muncesc, pentru tine mă duc la muncă, pentru tine fac totul și tu în schimb ce faci?! Nimic. Cu ce am greșit Doamne să-mi dai așa cățel?", a spus Lidia Buble către patrupedul ei. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro