VIDEO / Prima echipă eliminată de la "Asia Express", dezvăluiri în direct! Nico şi Andra: "Am stat 3-4 zile nespălate" 

+5 click pentru
galerie

VIDEO / Prima echipă eliminată de la "Asia Express", dezvăluiri în direct! Nico şi Andra: "Am stat 3-4 zile nespălate" © Instagram

Prima echipă eliminată de la "Asia Express" face dezvăluiri inedite. Invitate în platoul emisiunii "Răi da' buni", Nico şi Andra au vorbit despre perioada din timpul filmărilor, dar şi despre greutăţile cu care s-au confruntat!

Norocul nu a fost de partea echipei Nico-Andra, mai ales în momentul în care ancora s-a dovedit a fi roşie, semn că sunt eliminate din "Asia Express". Artista şi fiica sa au fost invitate în cadrul emisiunii "Răi da' buni", unde au vorbit despre greutăţile pe care au trebuit să le îndure de-a lungul filmărilor. 

Nico susţine că nu a fost în cea mai bună formă a ei, motiv pentru care este de părere că şi-a tras fiica în jos, o fire puternică care cu siguranţă ar fi ajuns până în marea finală. 

"Dacă am ieşit din zona mea de confort, nu te mai înţelegi cu mine. Eu am fost vinovată. Andra e foarte luptătoare. Ar fi ajuns până la sfârşit. Dacă ar fi fost cu cineva, să fie aşa bătăioasă ca ea, ar fi câştigat.", a declarat artista. 

Andra nu îi împărtăşeşte gândurile mamei, considerând că cel mai greu moment prin care au fost nevoite să treacă a fost cel în care trebuiau să oprească maşini. Bruneta se bucură că au scăpat de aşa zisul stres, însă poartă în suflet o nostalgie pentru faptul că nu au reuşit să fie printre finalişti. 

"Cel mai important a fost momentul în care trebuia să facem autostopul. De acolo pornea norocul către prima cursă. În momentul în care prindeam o maşină şi ne urcam.. ştii cum era? Doamne ajută, am scăpat!", susţine Andra. 

Şi pe lângă stresul atuostopului, cel mai dificil lucru a constat în faptul că au fost nevoite să stea nespălate trei-patru zile, dar şi că existau uneori momente când efectiv nu aveau ce mânca. "Erau 3-4 zile în care nu ne spălaserăm absolut deloc. Toţi veneau cu diverse pacheţele de la cei la care dormeau, noi nu am mâncat deloc aproape 3 zile. ", a povestit Nico. 

Relaţia mama-fiică

Relaţia dintre cele două este una foarte bună, înainte de mamă-fiică fiind cele mai bune prietene. Fiica artistei a declarat că mama ei este un alt om acasă, din cauza stresului şi presiunii acumulate, fiind mereu nervoasă în cadrul show-ului. 

"Am 30 de ani şi niciodată nu am văzut-o aşa nervoasă. Probabil că din cauza stresului sau, cum a spus şi ea, din cauza faptului că a ieşit din starea de confort. Ea nu este aşa acasă! Am avut încredere în ea, dar m-am bazat mai mult pe mine. Din cauza adrenalinei nu mai simţi greutatea din spate. Eu, cel puţin, nu am simţit-o şi am 1,60m, sunt micuţă.", a completat bruneta. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro