VIDEO / Prima impresie a lui Jador, după ce a cunoscut-o pe Vulpița! Manelistul, mai sincer ca niciodată: ”Sunt fanul ei”

VIDEO / Prima impresie a lui Jador, după ce a cunoscut-o pe Vulpița! Manelistul, mai sincer ca niciodată: ”Sunt fanul ei” © captură video

Întâlnirea dintre Vulpița și Jador a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales dacă aducem în discuție impresia pe care tânăra din Blăgești i-a lăsat-o celebrului manelist! Ce a zis Jador la adresa Veronicăi? 

Întâlnirea anului a avut loc, la fel și primul schimb de replici. Veronica și Jador s-au strâns în brațe și și-au adresat cuvinte de laudă unul celulilalt. Bine, mai mult Jador, căci Vulpița nu a ezitat să-l înțepe pe manelist, așa cum știe ea mai bine. 

”Este un om bun și eu de asta o apreciez”

După ce întâlnirea dintre cei doi a luat sfârșit și Veronica a plecat, Jador a fost întrebat de reporterii Antena Stars de impresia pe care i-a lăsat-o tânăra din Blăgești. Mai sincer ca niciodată, manelistul a dat cărțile pe față și a adus numai cuvinte frumoase la adresa rivalei sale. Unde mai puneți că a spus că este.. fanul ei? 

De asemenea, Jador a ținut să transmită un mesaj tuturor oamenilor, prin care i-a îndemnat să nu mai judece și să-i iubească pe cei din jur așa cum sunt. Artistul susține că oamenii trebuie să învețe să se accepte între ei, indiferent de statut, culoare și proveniență, fiind unul dintre lucrurile pe care le apreciează de altfel la Vulpița, un om bun și cald! 

”Sunt fanul ei, practic. Măi, este un om simplu și cald. Este un om bun și eu de asta o apreciez. Că e un om bun! Nu judecăm oamenii după cum par. Acceptați-vă între voi, că ești negru, că ești alb, că ești de la țară! Acceptați-vă între voi! Vă iubesc!”, a fost impresia pe care tânăra din Blăgești i-a lăsat-o celebrului manelist. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro