VIDEO / Iubitul Brigittei Năstase, declaraţii neaşteptate: "Este o femeie care ştie ce vrea. Îţi dă încredere"

+3 click pentru
galerie

Foto Brigitte şi Cornel © Facebook

Cornel, actualul iubit al lui Brigitte a făcut primele declaraţii despre vedetă şi relaţia cu aceasta. Cei doi s-au cunoscut la începutul anului, când Cornel era asociatul lui Brigitte. Pe atunci, bărbatul o cunoştea pe Brigitte doar de la televizor. 

Cornel şi Brigitte au început o relaţie acum două luni, într-o seară, la biserică. "Mi s-a părut o persoană foarte caldă, cu un suflet bun. O femeie care ştie să facă afaceri şi care-ţi dă încredere. Prima discuţie cu ea a fost o discuţie la obiect. Ea a fost foarte sinceră şi mi-a dat încredere că totul va fi bine şi că ştie exact ce face. ", a mărturisit Cornel despre iubita sa, pentru echipa Antena Stars. 

În ceea ce priveşte timpul petrecut împreună, Cornel şi Brigitte se vedeau când aveau treabă în acelaşi loc. Ulterior, au început să frecventeze aceeaşi sală de fitness. Se pare că Brigitte i-a fost alături lui Cornel încă de la început, acesta dezvăluind că a trecut printr-o depresie, iar frumoasa vedetă l-a ajutat să treacă peste, dându-i nişte sfaturi. 

Problemele lui Brigitte se puteau observa la prima vedere. "Era tristă, nervoasă, supărată.", a adăugat Cornel. Acesta a spus că s-a simţit vinovat pentru că Brigitte era încă căsătorită, deşi este conştient de faptul că nu el i-a despărţit. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro