VIDEO / Rafaelo a pus ochii pe Vulpița! Băiatul de oraș e pregătit să o dea gata pe Veronica. ”Vreau să fac o colaborare cu ea”

VIDEO / Rafaelo a pus ochii pe Vulpița! Băiatul de oraș e pregătit să o dea gata pe Veronica. ”Vreau să fac o colaborare cu ea” © captură video

Rafa, băiat de oraș, a pus ochii pe soția lui Viorel! Artistul își dorește o colaborare cu Veronica Stegaru! 

Încă un artist vine să comenteze prestația lui Viorel, după marele hit cu Maria Constantin. Este vorba despre Rafaelo, băiat de oraș, cel care a avut o relație cu Miss Irina, dacă ne reamintim puțin. Ei bine, artistul a pus ochii pe Vulpi și e pregătit să o dea gata. În plus, i-a propus o colaborare de zile mari.

”Am observat că și Viorel a scos piesă. Felicitări, Viorele! Doamne ajută cât mai departe. Să faci cât mai multe vizualizări. Am observat că vrei câte două milioane din start. Vulpița, m-am gândit la ceva. Uite, eu acum mă uit la tine. Ascult melodia ta! Viorele eu zic că nu te compari cu Vulpița. Eu zic că te-a distrus. S-a terminat! Nu știu ce să spun. Vulpița are ceva aparte, talent. M-am gândit că, dacă tot a mers piesa mea bine, poate fac o colaborare cu ea.”, susține Rafa.

Și ca fata mare la măritiș, Vulpița nu a stat nicio secundă pe gânduri. ”Gata, accept!”, a zis ea. 

După reacției lui Vulpi, Rafa i-a cerut ”acordul” și lui Viorel, fiind ”leoi de-al lui”. ”Viorele, eu știu că ești leoi de-al meu. Tu ești de acord să fac piesă cu ea? Dacă ești de acord fac, dacă nu, oricum fac.”, a zis Rafa. 

”Nu știu. Nu mă mai bag aici”, a fost răspunsul lui Viorel. Cât despre piesa, Rafa a luat decizia de a lansa marele hit doar cu Vulpi, fără a-l include și pe soțul Stegaru. ”Gata, Vulpița! Facem o colaborare frumoasă, să rupem România!”, a mai zis artistul. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro