VIDEO / Reacţia lui Abi Talent în urma incidentului prin care a trecut! "Voiaţi să nu mai aveţi Regele României? Voiaţi să mor?"

VIDEO / Reacţia lui Abi Talent în urma incidentului prin care a trecut! "Voiaţi să nu mai aveţi Regele României? Voiaţi să mor?" © Instagram

Recent, Abi Talent a fost implicat într-un incident destul de stânjenitor. Reacţiile acestuia nu au întârziat să apară, "Regele României" simţind nevoia să lămurească situaţia.

Povestea a început atunci când Abi Talent a tratat urăt o fană. Fata a venit la el să facă o poză, însă acesta ar fi luat-o la mişto, moment în care Marco, unul dintre băieţii prezenţi acolo, i-a dat o lecţie lui Abi, urechindu-l. 

Reacţia lui Abi nu a întârziat să apară, "Regele României" explicând pe story-ul de pe Instagram cum s-a petrecut exact incidentul. "S-a întâmplat să nu am prieteni în momentul ăla. La un moment dat, văd trei d-ăştia aşa, cum vin spre mine, aşa mari. Gorile, vezi Doamne! Eu îl ştiam pe ăsta pe Instagram că mă ameninţă de un an de zile şi nu îi dau importanţă. Se dădea fratele meu. Bă, mi-ai rupt inima, bă! Aveam încredere în tine. M-ai făcut să cred că îmi eşti prieten.Voiaţi să nu mai aveţi Regele României? Voiaţi să mor?", a spus Aby în story-urile sale de pe contul de Instagram. 


 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro