VIDEO / Revine telenovela care ţine pe jar România. Florin Marin şi Philip Clements s-au împăcat

Florin Marin şi Philip Clements s-au împăcat © Captura video

 După o relaţie cu despărţiri şi împăcări, Florin Marin şi Philip Clements, soţul acestuia, şi-au mai dat o şansă. De data aceasata, cei doi speră să rămână împreună până la moarte.

"M-am întors la Philip pentru că noi nu am fost niciodată divorţaţi, doar despărţiţi", a spus Florin în emisiunea lui Mihai Morar de la Antena Stars. 

Marin nu mai este un întreţinut, aşa cum susţinea la începutul relaţiei cu preotul englez, acum tânărul produce bani. A primit cadou un apartament şi o cafenea, care îi aduce venituri frumuşele.

"Îmi plac banii, îmi plac cadourile şi îmi plac bărbaţii care au bani. Dar acum produc şi eu bani", a mai spus Florin.

Acelaşi lucru l-a declarat şi preotul alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste. 

"Lui Florin îi plac banii, dar cui nu ii plac. Pe mine nu mă interesează câţi bani am pentru că toţi merg la Florin", a spus Philip, în cadrul emisiunii Răi da buni. 

Cei doi s-au reîntors în România, locuiesc în apartamentul pe care Philip i l-a dăruit lui Florin şi speră ca de data această relaţia lor să nu mai ajungă în vreun impas. 

"Ne-am împăcat pentru că a suferit o operaţie grea, iar la câteva luni distanta mi-a spus că el este oricând lângă mine şi că ar fi dispus să reia ce am început în urmă cu câţiva ani", a mai spus Florin.

Întrebat de Mihai Morar cum de a reuşit să îl ierte pe Florin şi să meargă mai departe, Philip a recunoscut că i-a fost greu la început, dar totul a venit de la sine. 

"Mi-a fost greu la început, dar apoi Florin s-a reapropiat de mine, pentru că relaţia lui nu mai mergea. Lucrurile au mers natural. Ne-am văzut de câteva ori. El venea în Londra, eu mă duceam în Spania. Ne scriam zilnic şi în fiecare seara ne sunam cu video pentru a ne vedea. Când am fost în spital, el m-a vizitat şi a stat 2-3 ore cu mine zilnic. Apoi am decis să mă întorc aici, pentru că iubesc România", a spus Philip.

După această împăcare, Florin simte că a evoluat ca om şi a inteles că o căsnicie presupune şi multe sacrificii.

"Mi-am dat seama că atunci când te căsătorești ai niște responsabilitatăţi. Când l-am văzut pe Philip pe patul de spital, mi-am dat seama că el are nevoie de ajutor", a mai spus tânărul.

De asemenea, cei doi au afirmat că nu mai au certuri în cuplu. Sunt mult mai înţelegători şi mai răbdători, ceea ce face ca relaţia să meargă mult mai bine.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro