VIDEO / Romică Ţociu, primul interviu după ce s-a aflat că va fi bunic: "Încă nu sunt pregătit"

+3 click pentru
galerie

Romică Ţociu © Captură video

Romică Ţociu va avea, cu siguranţă, cele mai frumoase sărbători, iar anul 2019 va fi cu totul special pentru el. Actorul va deveni bunic, iar bucuria din sufletul lui nu se poate explica în cuvinte.

Romică Ţociu este foarte fericit datorită faptului că va fi bunic, dar se declară luat prin surprindere şi încă nepregătit. Acesta a povestit pentru Antena Stars cum a pregătit fiica lui întregul moment pentru a-i da vestea cea mare. 

"Vrei să îţi spun sincer? Încă nu sunt pregătit. Încă îmi caut vorbele, încă îmi caut starea... Bucuria mi-am găsit-o pentru că e cu adevărat o bucurie să devii bunic. E adevărat că m-a luat prin surprindere veste asta. Cum aţi primit vestea, v-a sunat Cătălin?  Am primit-o în picioare, după aceea m-am aşezat jos. Am băut o sticluţă de... primisem de la nişte prieteni o palincă mai deosebită, nici nu ştiu când am pus pahar cu pahar. Îţi dai seama că întâi a discutat cu mama ei şi au repetat, şi-au căutat cuvintele. Sincer să fiu, asta nu este o veste pe care o primeşti în fiecare zi. (...) Degeaba mi-ar plăcea mie , dacă nu era un pic pe sufletul Nicoletei, iar apropierea aia ne-a dat linişte nouă pentru că e foarte interesant să ştii că copilul tău este într-o relaţie frumoasă, într-o relaţie care are perspectivă. De cât timp sunt împreună? Cred că sunt vreo trei, patru ani. Locuiesc împreună? Locuiesc împreună, locuiesc şi la noi, locuiesc şi la ei. Şi Daria a primit vestea că va fi mătuşă, nici ea nu ştie cum se procedează, cert este că a spus că o va iubi şi că îi va lua cele mai frumoase haine", a spus Romică Ţociu. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro