VIDEO / Roxana Ciuhulescu, probleme grave de sănătate, în urma divorțului: „Mama a suferit pentru mine”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Roxana Ciuhulescu, probleme grave de sănătate, în urma divorțului: „Mama a suferit pentru mine” © captură video

Roxana Ciuhulescu a ajuns să trăiască iubirea la cote maxime. Chiar dacă a trecut printr-o căsnicie eșuată, vedeta a reușit să fie fericită, în cele din urmă. Divorțul de fostul soț a lăsam amprente pe sufletul Roxanei Ciuhulescu, dar familia, prietenii și noul partener de viață au reușit să o mențină pe aceasta pe linia de plutire. 

Roxana Ciuhulescu a povestit la „Agenția VIP” că în perioada divorțului, a avut probleme de sănătate. Lacrimile, stresul și emoțiile și-au spus cuvântul. Din fericire, vedeta a trecut cu brio peste această încercare grea, iar acum este extrem de fericită. 

„A fost o problemă de sănătate din cauza emoțiilor prin care treceam. Am făcut ulcer, sufeream de insomnii, nu dormeam decât dacă luam pastile. Sincer nu mai aveam timp să mă gândesc la mine, mă gândeam doar la copil. Am depășit foarte ușor această perioadă. Ulcerul s-a rezolvat cu pastile, tratamente. Mai am perioade când mă mai doare stomacul. M-am liniștit, pur și simplu. 

Mama a suferit pentru mine și s-a bucurat alături de mine, când am trăit momente frumoase. Am și prieteni, am prieteni foarte buni de ani de zile care mi-au fost alături. În momentele astea îți dai seama care îțși este prieten. Ana nu a fost foarte încântată. Pentru mine a fost cea mai mare surpriză a vieții mele. Ani de zile am făcut tratamente, nu s-a întâmplat. Și am zis că pur și simplu am o vârstă, îmi luasem gândul.

Când am aflat că aștept un copil a fost și o bucurie, dar și un șoc. Ana când a aflat nu a fost prea încântată, dar s-a obișnuit cu ideea. Am un filmuleț foarte sensibil când a intrat în maternitate, Cezar era lângă mine. A intrat, a strigat Cezar și a început să plângă și zicea: cât de mic și frumos este! Mâine împlinește 7 luni, iar pe 14, Ana împlinește 7 ani. Cezar este născut în aceeași zi cu tatăl lui, am doi Raci în casă” a povestit Roxana Ciuhulescu, la „Agenția VIP”. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro