VIDEO / Ruby a făcut-o vedeta pe bunica ei! Bruneta i-a făcut cont de Instagram

VIDEO / Ruby a făcut-o vedeta pe bunica ei! Bruneta i-a făcut cont de Instagram © Instagram

Pe lângă talent şi voce, Ruby este un simbol al sexului frumos. Artista este mereu în atenţia fanilor, de data aceasta incluzând-o şi pe bunica ei, care mai nou este prezentă şi pe reţelele de socializare.

Cunoscută pentru "nebunia" ei, Ruby postează de fiecare dată filmuleţe funny pe contul de Instagram. Ei bine, de această dată, bruneta ne-a surprins din nou. Cu toţii ştim că vedeta are o conexiune specială cu bunica ei, pe care încearcă să o aducă cu ea la majoritatea emisiunilor la care merge. 

Recent, Rubina a postat pe story două filmuleţe cu femeia, în care îi explica cum să închidă vocal hota. Râsetele au pornit din prima, bunicuţa vedetei, nefiind la curent cu tot ceea ce este nou în tehnologia de astăzi. Dar asta nu este tot. Ruby i-a făcut chiar şi cont de Instagram, bunica fiind acum în pas cu toată lumea.

Cu ce s-a ocupat Ruby înainte de a deveni cântăreaţă

Bruneta nu uită de unde a plecat şi de fiecare dată vorbeşte deschis despre trecutul ei şi despre jobb-urile pe care le-a avut înainte de a deveni artista consacrată care este în prezent. Vedeta a fost jurnalistă pentru o revistă de adolescenţi, dar şi stilistă a mai multor persoane publice, colege de breaslă. Inna a devenit etalonul artistei, după ce aceasta a ajutat-o cu vestimentaţiile pentru mai multe evenimete. "Acela a fost momentul când şi-a zis că poate fi şi ea vedetă, că poate cânta, că doar a făcut un liceu cu profil muzical şi poate deveni o cântareaţă profesionistă", susţine o sursă apropiată de-a vedetei. 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro