VIDEO / Sanda Ladoşi a renunţat la carieră pentru viaţa de familie: "A fost o satisfacţie personală"

+3 click pentru
galerie

Sanda Ladosi © Arhiva

Sanda Ladoşi a acordat în exclusivitate un interviu pentru Agenţia Vip, în care a vorbit despre viaţa ei din prezent, despre momentele grele prin care a trecut şi care au făcut-o mai puternică şi despre frumoasa ei copilărie.

Întrebată despre viaţa de familie, Sanda Ladoşi a spus că pentru zece ani a renunţat complet la carieră şi s-a axat pe creşterea copiilor aşa cum e mai bine, pentru că e de părere că este o responsabilitate foarte mare şi atât timp cât de buna voie i-ai făcut, trebuie să le oferi ce-i mai bun.

"10 ani de zile am stat langa copii şi am renunţat la carieră. Eu sunt învăţator la bază. Reţeta este echilibrul educaţiei copilului .Ca femeie te simţi împlinită având copii. Când au venit am fost foarte fericită, erau o completare a mea, o satisfacţie personală. Copii care vin pe lume nu vin ca au cerut ei, a fi părinte este cel mai greu job, este fără instrucţiuni, fără să fie plătit şi 24 de ore", a spus Sanda Ladoşi.

Sanda Ladoşi şi-a adus aminte si de copilărie

Sanda Ladoşi a mai declarat că cea mai frumosă perioadă din viaţa ei şi pe care nu are cum să o uite vreodata este copilăria.

"Sanda Ladoşi era un baieţoi până destul de târziu, genul de copil care stătea căţărat în copaci, stiu că nu pare dar ăsta e adevarul. Mergeam cu prietenii mei, mergeam la scăldat, săream de pe o punte, mă bateam parte in parte cu fratele meu. Eu am copilarit alături de fratele meu şi de verişorul meu .Părinţii mei amândoi profesori, nu aveau timp de mine. Am fost libera, foarte fericită. Cea mai frumoasă amintire, ce să zic, am plecat cu o prietenă cu cortul şi trebuia să stăm în perimetrul casei. Şi ne-am montat cortul chiar în cimitir, iar fix la fermoarul lui atârna un prun, doar trăgeam de el şi cădeau prunele. Când ne-a văzut bunica a zis că am înnebunit", a spus râzând artista.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro