VIDEO / Se gândeşte să îşi refacă viaţa? Ozana Barabancea a răspuns la cea mai controversată întrebare

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Se gândeşte să îşi refacă viaţa? Ozana Barabancea a răspuns la cea mai controversată întrebare © Captură Video

Pe Ozana Barabancea o vedeţi mereu cu zâmbetul pe buze, mai ales după ce vedeta a reuşit să ajungă la silueta mult visată. Chiar dacă are o familie minunată, formată din copiii ei, mulţi s-au întrebat de ce artista nu are un partener de viaţă. Invitată la "Agenţia VIP", solista a dat cărţile pe faţă şi a povestit ce planuri are pe viitor, în ceea ce priveşte viaţa sentimentală.

De-a lungul vieţii, Ozana Barabancea a trecut prin clipe plăcute şi mai puţin plăcute. Cu toate astea, vedeta a reuşit să facă faţă episoadelor grele şi a devenit femeia puternică de astăzi, chiar şi fără un partener. Cu toate astea, solista fost întrebată de mai multe ori de ce nu are un iubit. Artista a dezvăluit totul, în această seară la "Agenţia VIP"! 

Ozana Barabancea a mărturisit că fiul şi fiica ei ar fi de acord cu relaţia mamei lor, ba chiar îşi doresc foarte tare acest lucru. În ciuda acestui lucru, solista susţine că nu se mai gândeşte la viaţa un doi, potenţialul partener fiind exclus categoric.

"Nu, exclus. Copiii şi-ar dori foarte mult, ei mi-au spus tot timpul... Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea. Mi-e foarte bine aşa cum e. (...) Dacă n-a fost să fie... Eu sunt foarte bine aşa cum sunt", a spus Ozana Barabancea în cadrul emisiunii.

Ozana Barabancea este colegă cu fiul ei

Deşi este celebră în lumea muzicii, Ozana Barabancea încă continuie să studieze cu drag acest domeniu, fiind chiar colegă cu fiul ei. Vedeta este studentă la master, la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti.

"Sunt masterandă la al treilea master la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti. Sunt colegă cu băiatul meu. El este la licenţă, eu sunt la master la stilistică dirijorală, orchestră, simfonică. Acum am avut examen", a mai spus artista.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro