VIDEO / Semne care îți arată când un prieten este fals. Vedetele au trecut prin cele mai cumplite dezamăgiri

+6 click pentru
galerie

Vdetele, despre prietenii falşi © Sursă foto: Captură Antena Stars

Prietenia este unul dintre cele mai frumoase lucruri din viaţă. Atunci când ai nevoie de un umăr pe care să râzi sau să plângi există prieteni. Ce se întâmplă, însă, atunci când aceştia sunt falşi? Cora Mizil a vorbit la "Star Matinal", de la Antena Stars, despre cum recunoşti prietenii falşi.

"Felul în care prietenul tău se comportă cu alte persoane este felul real în care e comportă şi cu tine. Dacă vei vedea că bârfeşte, nu pe tine iniţial, la un moment dat va deveni critic şi la adresa ta. Dacă vezi că este invidios este clar că acest comportamt se va manifesta şi în cazul tău. Dacă vezi că are relaţii pe interes. În realitate, mai devreme sau mai târziu se va manifesta şi faţă de tine. Trebuie să avem grijă la oamenii pe care îi avem pe lângă noi", a spus Cora Mizil despre prietenii falşi.

Vedetele, despre prietenii falşi

Şi vedetele au trecut prin experienţe neplăcute cu aşa zişii prieteni. Anda Adam, Andreea Bănică, Maria Constantin şi Alina Puşcaş au vorbit despre dezamăgirile legate de prietenii falşi din vieţile lor.

"Da, am avut şi dezamăgiri, pentru că atunci când ai aşteptări de la oameni ai şi dezamăgiri. Nu e aşa cum te aşteptai să fie. Mereu am fost o persoană puternică şi am avut alte valori în viaţă, iar genul acesta de situaţii nu m-a făcut să cad, ci m-a făcut mai puternică", a spus Anda Adam.

"Am avut, deşi poate nu-ţi dai seama de ei la început. După foarte mult. Eu mi-am dat seama după mulţi ani că nu meritau să-mi fie prieteni. Am foarte puţini prieteni", a spus Andreea Bănică.

"Eu am învăţat să-mi aleg prietenii adevăraţi. Eu sunt om foarte pozitiv, chiar dacă am fost răsplătită cu rău am încercat să fac bine pentru că Dumnezeu mi-a dat pe alte părţi", a spus Maria Constantin.

"Am avut, am şi în prezent, dar cred că în timp am găsit acele detalii care să-mi spună că sunt falşi. Şi mă feresc, dar nu pe faţă, ci pur şi simplu mă retrag, evit să mai ies cu persoanele respective. Nu m-am răzbunat niciodată pe nimeni", a spus Alina Puşcaş.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro