VIDEO / Şi-a refăcut viaţa. Victor Slav, prins în mrejele unei blondine sexy!

+3 click pentru
galerie

Victor Slav © Instagram

La mai bine de trei luni de când Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au anunţat despărţirea, pare că şi el şi-a găsit liniştea, fiind prins în mrejele unei tinere blondine. După ce Bianca Drăguşanu a şi încheiat o relaţie, cu Tristan Tate, reapare în peisaj şi fostul ei, surprins alături de o tânără.

Potrivit Antena Stars, tânăra, prietenă cu mai multe femei din showbiz-ul românesc, i-ar fi căzut cu tronc lui Victor Slav. Cei doi au petrecut mai multe nopţi în cluburi de fiţe împreună, alături de mulţi alţi prieteni, acolo unde s-au şi filmat. 

Victor Slav a evitat să publice imagini din club, numai că alţii au avut grijă şi au postat, aşa că a fost surprins alături de ea. Potrivit sursei citate, Victor Slav s-a decis să mai dea o şansă dragostei şi îşi încearcă norocul cu o altă femeie. 

Victor slav a fost căsătorit cu Bianca Drăguşanu, dar au divorţat după un an. La scurt timp şi-au reluat relaţia şi au devenit părinţi. Bianca Drăguşanu a născut-o pe 26 septembrie 2016 pe Sofia Natalia. În iunie 2018, Victor Slav şi Bianca Drăguşanu au anunţat despărţirea. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro