VIDEO / Simona Gherghe şi Daniel Buzdugan, prieteni de peste 20 de ani. "Vă daţi seama ce era pe noi"

+4 click pentru
galerie

Simona Gherghe, prietenă cu Daniel Buzdugan © Foto: Instagram

Simona Gherghe are o relaţie foarte bună şi apropiată cu mulţi dintre colegii săi, aceasta fiind apreciată pentru colegialitatea de care a dat mereu dovadă. Chiar dacă relaţiile sunt speciale cu toţi colegii, trebuie să recunoaştem că cu unul dintre ei a legat o relaţie ceva mai deosebită.

Daniel Buzdugan, pentru că despre el este vorba, face parte dintre cei mai buni prieteni ai Simonei Gherghe. Cei doi se cunosc de mai bine de 20 de ani, au legat amintiri de neuitat şi au reuşit amândoi să ajungă unele dintre cele mai apreciate vedete din România.

CITEŞTE ŞI: VIDEO / Simona Gherghe, o graviduță superbă! Uite cât de mult i-a crescut burtica

"Ne-am cunoscut când eram eu prin clasa a 10-a. Daniel făcea ghiduşii şi voci şi atunci. A venit o dată la noi la clasă şi s-a dat colegul nostru. Vă daţi seama ce era pe noi. Apoi am fost colegi la radio în Iaşi. Apoi am ajuns în 2002 în Bucureşti, iar el puţin mai târziu", a spus Simona Gherghe la "Prietenii de la 11". "Simona era la unul dintre liceele foarte bune şi acolo am întâlnit eu prima  moldoveancă de peste Prut. Şi mergeam pe la ea pe la liceu", a spus Daniel Buzdugan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro