VIDEO / Sorana Darclee se pregătește de nuntă: "Probatul rochiilor de mireasă"

+3 click pentru
galerie

Sorana Darclee © Facebook

Sorana Darclee se mărită! După ce a trecut print-un divorț dureros de fostul soț, care a înșelat-o, acum, artista are, din nou, motive de fericire. Vedeta a fost cerută de misteriosul ei iubit şi se pregăteşte de nuntă! Ba mai mult, a probat chiar şi rochia de mireasă!

Sorana Darclee a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars în care a vorbit despre nuntă. Deja a probat rochia de mireasă şi e foarte încântată. 

"Nu ştiu, nu cred că poţi să îţi dai foarte bine seama, trebuie să fie o rochie în care să te poţi distra, să poţi petrece, să poţi dansa, că până la urmă este o noapte care trece rapid. Nu este cu mine (n.r. iubitul), nu e cu mine. A văzut o poză, i-am trimis o poză şi a zis că mă cam prinde, aşa. Nu pot să spun, pentru că nu pot să dau niciun detaliu în momentul acesta. Singurul lucru pe care îl vedeţi este probatul rochiilor de mireasă, dar momentan nu pot să dau niciun detaliu", a spus Sorana Darclee.

Cum şi-a dat seama că el e alesul

"Este vorba de înţelegere, este vorba de blândeţe, este vorba de cum treci peste momentele grele, pentru că astfel de momente apar. Apar încă de la bun început. E normal, este viaţă. Este vorba de calm. Astea sunt lucruri care contează, pentru că situaţii neprevăzute tot apar, iubire există, starea de îndrăgosteală este permanentă, cel puţin în cazul nostru, dar sunt acele mici amănunte care fac diferenţa", a mai spus Sorana. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro