VIDEO / Momentul delicat care încă îi produce coşmaruri cântăreţei Sore: "Bine că s-a terminat!"

+3 click pentru
galerie

Sore © instagram

Sore a declarat faptul că examenul de Bacalaureat i-a dat bătăi mari de cap. Artista a spus că încă mai visează acea zi, chiar şi după mulţi ani de la eveniment!

Sore a vorbit în noul său vlog despre cât de greu îi este să treacă cu vederea ziua BAC-ului. Artista a dezăluit faptul că examenul maturităţii a stresat-o foarte tare şi ca a vrut să se mute de la mate-info la uman, pentru că i se părea mai uşor examenul acolo. 

Sore mărturăseşte că şi acum viseză uneori că se trezeşte şi nu ştie că dă BAC-ul în acea zi, după care ajunge la liceu fără să ştie nimic din materie. "Dar voi mă credeţi că eu câteodată mai am coşmarul? Deci eu visez, da? Şi visez că este ziua în care se dă BAC-ul şi mă trezesc (...) şi nu ştiam că dau BAC-ul astăzi şi mă duc la liceu panicată, stresată că habar n-am din ce e dă şi după aia mă trezesc şi-mi dau seama că l-am dat acum ceva timp (...) şi ce bine că s-a terminat!", le-a mărturisit Sore urmăritorilor din mediul virtual. 

CITEŞTE ŞI:Emoții în familia Clejanilor! Ce notă a luat Fulgy la examenul de Bacalaureat

Chiar dacă BAC-ul i-a dat mari bătăi de cap, Sore a reuşit să ăl promoveze cu 9.16, fapt ce conturează faptul că coşmarurile vedetei nu s-au adverit la un moment dat în viaţa ei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

L.T.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro