VIDEO / Soția-vulpiță a muncit pe brânci. Veronica a ajuns într-un restaurant de lux unde a învățat să gătească

VIDEO / Soția-vulpiță a muncit pe brânci. Veronica a ajuns într-un restaurant de lux unde a învățat să gătească © captura video

În timp ce Viorel era plecat la Blăgeşti, Vulpiţa a rămas în Capitală. Dar, nu fără un motiv bine întemeiat, pentru că Veronica a muncit în ziua cu pricina. Chiar dacă era duminică şi chiar dacă era ziua femeii. Aşadar, dis-de-dimineaţă, tânăra a mers la un restaurant cu specific libanez, unde a dat o probă de lucru.

Odată ajunsă în restaurantul de lux, Veronica a fost întâmpinată tocmai de patronul localului.
Înainte să se apuce de treabă, Vulpiţa şi chef Malek s-au aşezat la masă şi au discutat preţ de câteva minute.

”Să vezi cum este, despre ce este vorba, de mâncarea noastră libaneză cum este. Facem o probă şi după aia mergem mai departe.”, i-a spus acesta.

Iar Veronica a trecut la treabă. Dar nu înainte să-şi schimbe ţinuta. Îmbrăcată cu o cămaşă neagră, cu papion roşu şi cu jeanşi, Veronica era gata de muncă!

Veronica a luat o pereche de mănuşi de unică folosinţă şi a ascultat cu atenţie toate indicaţiile primite...

”Dar de ce trebuie să fac aşa?”, a întrebat ea. 

”Pentru că noi punem acum pe grătar. Punem cam două, trei minute sau cinci minute maxim şi după iese făcut şi scoate din şişul ăla şi la masă direct.”, a fost răspunsul patronului restaurantului.

Chef Malek i-a arătat soţiei-vulpiţă cum se prepară anumite mâncăruri tradiţionale libaneze, renumite pentru gustul lor în întreaga lume.

”Cabab este carne tocată. Tocată cu burhul, cu muguri de pin şi tot la gărtar. Tot ce este aici, la grătar.”, a spus chef Malek

Şi, pentru că a pomenit de grătar, Veronica a aflat şi ce trebuie să facă acolo. Soția-vulpiță a învăţat şi să porţioneze un cotlet de oaie.

Mai mult de atât, Veronica a înţeles ce trebuie să facă şi a aranjat și prăjiturile pe farfurie, exact cum i s-a spus.

După o zi de muncă, Veronica a plecat cu zâmbetul pe buze din restaurantul cu specific libanez. Şi nu a plecat cu mâna goală. Soţia Vulpiţă a fost plătită, pentru munca depusă. Unde mai pui că a aflat şi o mulţime de lucruri noi! 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro