VIDEO / Ștefan Bănică Jr., un tătic cu normă întreagă! Care este cel mai important lucru făcut de artist în izolare: „Asta e partea cea mai bună”

VIDEO / Ștefan Bănică Jr., un tătic cu normă întreagă! Care este cel mai important lucru făcut de artist în izolare: „Asta e partea cea mai bună” © instagram

Ștefan Bănică Junior a luat decizia înțeleaptă, asemenea multor altor vedete de la noi, de a se izola acasă, alături de familia lui, noul mod temporar de viață, fără deplasări, fiind ceva inedit pentru artist.

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai cunoscuți și compleți artiști din România, având o carieră atât ca actor, cât și ca artist muzical. Iar dacă în această perioadă toate evenimentele i-au fost anulate, iată că vedeta este pusă într-o situație cel puțin inedită.

Pe lângă faptul că îi lipsesc concertele și piesele de teatru, Ștefan Bănică Jr. vede și partea bună a lucrurilor. Invitat la emisiunea Xtra Night Show, artistul a mărturisit care a fost cel mai bun lucru pe care l-a făcut pe perioada izolării.

„Cel mai important lucru este că am stat cu băiețelul meu cel mic, care mâine împlinește un an. Am stat două luni, ceea ce nu s-a întâmplat nici cu Ștefan, nici cu Violeta. Asta e partea cea mai bună”, a declarat Ștefan Bănică Junior. 

Artistul este mândru nevoie mare de cei trei copii ai săi și a maia fprmat că a reușit să se întâlnească chiar și cu Violeta, fiica pe care o are din fostul mariaj cu Andreea Marin.

„E și normal. Mama Violetei e plecată prin campanii ca să ajute oamenii, e normal, adică legal, am hârtie, mă duc, o duc, o aduc înapoi”, a mai spus Ștefan Bănică Jurnior.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro