VIDEO / Stephan Pelger, înfiat la vârsta de un an, nu vrea în ruptul capului să-şi cunoască părinţii biologici

+3 click pentru
galerie

Stephan Pelger, despte copilărie © Foto: Instagram

Stephan Pelger a fost înfiat de la vârsta de un an şi nu a dorit niciodată să-şi cunoască părinţii adevăraţi. Familia care l-a adoptat a avut grijă să nu îi lipsească nimic. Designerul a vorbit la Antena Stars despre copilăria sa, dar şi despre greutăţile prin care a trecut.

Stephan Pelger a povestit despre copilăria frumoasă pe care a avut-o, dar şi despre Sărbătorile de iarnă pe care le petrece mereu în compania părinţilor lui. Părinţii adoptivi ai lui Stephan Pelger au încercat să-i ofere tot ce au putut ei mai bun, astfel că acesta nu a simţit nevoia şi nici nu a vrut să-şi caute părinţii adevăraţi.

CITEŞTE ŞI: VIDEO / Stephan Pelger, chef de zile mari, la două luni după bătaia de la Cannes: "A fost un an greu"

"Părinţii mei făceau pomul de Crăciun clasic, cu turtă dulce, cu mere, cadouri clasice, nu scumpe, dar nu există un Crăciun pe care să nu-l petrec cu mama şi cu tata. Poate să fie şi iubirea vieţii mele, dacă nu vrea să vină cu mine, eu merg lângă părinţii mei. Crăciunul vreau să-mi aducă un pic mai multă linişte", a spus Stephan Pelger.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro