VIDEO / Telenovelă în showbiz / Artist celebru, trimis acasă la nevastă de către amantă, cu scandal / Nu mai scapă de el!

+3 click pentru
galerie

Un artist celebru a fost filmat într-o ipostază incredibilă, în timp ce amanta îl gonea din faţa blocului şi îl trimetea acasă, la nevastă!

Viaţa lui Hevito Hector pare o adevărată telenovelă: după ce s-a despărţit şi s-a împăcat de mai multe ori cu Dana, soţia lui, artistul a fost filmat în timp ce cânta serenade pe sub balconul bombei sexy Lenna Horvath. Sătulă de avansurile artistului şi iritată de faptul că acesta făcea show în faţa ferestrei sale, Lenna nu s-a mai putut stăpâni şi a izbucnit: “Te filmez, ca să te vadă nevastă-ta! Du-te acasă, la nevastă-ta, de aici, din geam!” Şi, fiindcă dominicanul stabilit în România încerca să se strecoare pe fereastră, Lenna i-a explicat că scandalul ar putea lua o altă turnură: “Chem poliţia, să ştii!”

În umă cu un an, Hevito Hector a fost în centrul unui scandal de proporţii, după ce a fost aruncat afară din casă de soţie. Forțat să stea cu chirie, Hevito a fost în situația de a pierde totul. Mai mult, conform unor surse din anturajul artistului, toate hainele acestuia, costumațiile de scenă și lucrurile personale erau ținute sub cheie de soţie, care îi dădea cu țârâita câte o cămașă sau o pereche de pantofi. Între timp, însă, situaţia s-a rezolvat, iar cei doi s-ar fi împăcat, dar Hevito nu şi-o poate scoate din cap pe Lenna, “femeia cu ochi de husky”, alături de care s-a afişat de mai multe ori, în perioada în care era în pragul divorţului.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro