VIDEO / Tineri şi neliniştiţi. Vulpiţa şi Viorel, petrecere de pomină la Braşov. Au încins ringul de dans

Vulpiţa şi Viorel, petrecere de pomină la Braşov © Captura video

Veronica şi Viorel au avut parte de o mini vacanţă pe cinste, chiar dacă au mai şi muncit puţin. După ce o zi întreagă au muncit şi s-au bălăcit în piscină, Veronica şi Viorel au ajuns şi la o mică petrecere, la restaurantul hotelului în care au fost cazaţi, pentru o porţie zdravănă de distracţie. Îmbrăcaţi la 4 ace, cei doi soţi s-au pus la masă şi au ascultat melodiile cântăreţei din local. Şi nu doar că au ascultat, ci au şi încins ringul de dans.

Ei bine, se pare că Vulpiţa, deşi i-a greşit de câteva ori lui Viorel, tot ea a rămas jumătatea geloasă din relaţie. Căci la intrare în restaurant, tânăra l-a avertizat pe Viorel să nu cumva să danseze cu alte femei.

"Nu îl las să danseze cu alte femei. Nu comenta, vulpoiule că se vede dintele ăla", a spus soţia Vulpiţă, în cadrul emisiunii Acces Direct. 

Totuşi au intrat cu dreptul în restaurant, pregătiţi de o mare petrecere. Viorel şi soţia-Vulpiţă au fost primii care au început să danseze sub ochii invitaţilor care, până la urmă, au prins şi ei curaj. Şi toată distracţia a început cu o melodie dedicaţie specială de la Viorel.

Şi petrecerea nu s-a oprit aici, căci cei doi nu au stat nici o clipă la masă. Toată seara, Vulpiţa şi Viorel au încins ringul de dans.Şi aşa cum era de aşteptat, Vulpiţa, care a fost în centrul atenţiei, s-a descălţat şi s-a urcat pe masă pentru a le arăta tuturor cum trebuie să se distreze.

Dedicaţiile pentru cei doi au continuat toată seara, iar Viorel nu a putut sta numai lângă soţia lui, căci, în mijlocul horei a învârtit cu zâmbetul pe buze, mai multe minute, o blondă care nu s-a lăsat deloc din braţele lui Viorel.

Dansul lui Viorel cu focoasa blondă a supărat-o pe Vulpiţă, care a ieşit val vârtej din horă.

"A zis că nu vrea să danseze cu mine. Sunt supărată pe el că a dansat cu alte femei. De asta am plecat din hora. Vulpoiul mă uită de fiecare dată. I-am spus că eu trebuie să fiu pe primul loc mereu", a mai spus Vulpiţa.

Pentru a o împăca, Viorel i-a promis că o va face şi pe ea un dans şi s-a ţinut de cuvânt, căci cei doi au jucat până în zori, mândri nevoie mare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro