VIDEO / Tragedie fără margini pentru o mare artistă! I-au murit toţi cei cinci copii, iar fetiţa care îi purta numele a fost sfâşiată de un câine!

+3 click pentru
galerie

Maria Lătăreţu © Foto: Facebook

Tragedie fără margini pentru o mare artistă! I-au murit toţi cei cinci copii, iar fetiţa care îi purta numele a fost sfâşiată de un câine! Suferinţa a dărâmat-o! O colegă de scenă a găsit-o în agonie.

Maria Lătăreţu a vazut lumina zilei pentru prima data in comuna Bălceşti, judeţul Gorj, pe 7 noiembrie 1911. A cunoscut celebritatea încă de la vârsta de 12 ani, când a urcat pentru prima dată pe scenă şi s-a dovedit a fi un fenomen. A fost supranumită Privighetoarea Gorjului şi până să împlinească 17 ani, artista a devenit cântăreaţa unui taraf, unde l-a cunoscut pe bărbatul care avea să îi fie alături toată viaţă.

Artista s-a căsătorit cu vioristul Mihai Lătăreţu şi au cântat împreună la nunţi şi botezuri mai bine de 10 ani. Când a ajuns la vârsta de 39 de ani, Privighetoarea Gorjului era deja celebră şi ajunsese să cânte cu Maria Tănase. În ciuda faptului că a cunoscut celebritatea şi a fost o artistă îndrăgită de o ţară întreagă, Maria Lătăreţu a avut o viaţă încercată de mari tragedii. Dintre cei şase copii pe care i-a avut, doar unul i-ar rămas în viaţă. Artista a suferit nespus de mult şi şi-a alinat durerea prin cântat. Trei dintre copii au fost ucişi de o boală cumplită, iar fiica ei a fost sfâşiată de un câine. Nici de ultimul copil pe care l-a născut nu a apucat să se bucure.. acesta a murit la doar câteva zile după naştere. Tragediile nu s-au oprit aici. Maria Lătăreţu a rămas şi fără iubirea vieţii ei, după ce bărbatul s-a stins din viaţă. I-a mai rămas doar muzica, dragoste publicului şi un singur fiu, care i-a fost sprijin pentru tot restul vieţii, potrivit Antena Stars.

CITEŞTE ŞI: VIDEO / Pepe, într-o ipostază incredibilă! Uite cum o imită pe Maria Lătăreţu

Artista şi-a găsit sfârşitul tot pe scenă. Maria Lătăreţu a încheiat spectacolul cu cântecul " Vă las cu cântecele mele", după care a leşinat, a fost transportată într-o cameră, în culisele Căminului Cultural, unde a şi decedat. Medicii au făcut eforturi supraomeneşti pentru a o salva, însă totul a fost în zadar. Pentru Maria Lătăreţu, viaţa se scursese. Şi destinul a făcut ca ea să plece din această lume din locul în care s-a simţit iubită şi apreciată de atâta lume.. scena.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro