VIDEO / Tzancă Uraganu riscă să ajungă după gratii? Cum se apără celebrul manelist după ce ar fi mituit un poliţist

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Tzancă Uraganu riscă să ajungă după gratii? Cum se apără celebrul manelist după ce ar fi mituit un poliţist © Captură Video

Tzancă Uraganu a început anul cu stângul. Faimosul manelist a intrat în vizorul oamenilor legii după ce a călcat linia dublă continuă, aflându-se la volanul unuia dintre bolizii săi de lux, care valorează nu mai puţin de 200.000 de euro. Ba mai mult, pentru faptul că asigurarea autoturismului era expirată, cântăreţul este acuzat că ar fi mituit un poliţist. Iată cum se apără acesta!

Invitat la Acces Direct, Tzancă Uraganu a povestit cu de-amănuntul cum a avut loc întâmplarea. Aflat în Ploieşti, celebrul manelist ieşea dintr-o benzinărie atunci când a trecut cu maşina peste linia dublă continuă. După ce l-au oprit, poliţiştii i-au cerut actele, însă acesta nu le avea la el. Pe lângă asta, în urma verificărilor, oamenii legii au aflat că asigurarea bolidului era expirată. În apărarea sa, Tzancă Uraganu susţine că nu a ştiut despre faptul că asigurarea nu este valabilă, deoarece nu a mai circulat de mult cu autoturismul respectiv.

"Eram în benzinărie, pe undeva pe acolo prin Ploieşti şi am ieşit din benzinărie să întorc. Într-adevăr, am greşit că am întors pe linie dublă continuă. Când am întors m-a oprit un echipaj de Poliţie, de la Poliţia Rutieră. În momentul acela în care m-au oprit, au venit mi-au cerut actele. Eu nu am mai mers cu maşina aceea de vreo lună, o lună jumate, nu am mai mers deloc cu ea. Nu m-am uitat că nu mai am asigurarea, aveam asiguraraea expirată, cred că din decembrie a expirat. Şi nu am stat să mă uit când am plecat dacă mai este valabilă sau nu", a povestit Tzancă Uraganu la Acces Direct.

Tzancă Uraganu a susţinut în cadrul emisiunii Acces Direct că nu a încercat să dea mită poliţiştilor, ci doar a întrebat dacă poate să îşi plătească asigurarea pe loc. În acest timp, după spusele manelistului, în apropiere se aflau nişte trecători care au încercat să-l scape pe idolul lor de probleme prin oferirea unor bani.

"Mi-au spus să dau numerele jos, pentru că aşa se face şi eu am întrebat dacă se poate rezolva într-un fel să fac asigurare pe loc. Să sun pe cineva să-mi facă asigurare pe loc. Asta am întrebat. Nu cum au spus ei, că am încercat să mituiesc şi chestii de genul ăsta. În timpul acela au trecut şi nişte oameni care erau pe acolo prin zonă, nişte trecători, pe care nu-i cunosc, nu ştiu cine sunt oamenii aceia şi nu ştiu ce o fi vorbit ei cu poliţiştii. Ei m-au recunoscut pe mine, au văzut că sunt într-o problemă şi ce-au zis, să-mi sară ei în ajutor. Fără să le cer ajutorul", a mai spus manelistul în timpul emisiunii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro