VIDEO / Un tânăr manager a pus ochii pe Vulpiţă. Declaraţiile de dragoste au curs pe bandă rulantă: „Eşti ca o floare de liliac”. Cum a reacţionat Viorel

Un tânăr manager a pus ochii pe Vulpiţă © Captura video

Când totul părea că se îndreaptă spre făgăşul normal, Veronica a mai făcut o victimă, iar acum un nou pretendent se luptă pentru inima sa.

Astfel, Viorel este pus la mare încercare, căci admiratorul cu şcoală vrea să o cucerească pe Vulpiţă. Constantin Iacob, un tânăr artist, dar şi fan al matematicii, a venit în platoul emisiunii Acces Direct şi a încercat cu orice preţ să o cucerească pe soţia lui Viorel. Cu câteva declaraţii de dragoste, dar şi cu o melodie pentru focoasa Vulpiţă, bărbatul este pregătit să lupte pentru tânăra Vulpiţă.

Chiar şi aşa, Viorel spune că nu este gelos absolut deloc şi că are încredere în Veronica.

"Vulpiţa dacă tu crezi că eu sunt frumosul tău şi viitorul, dacă eu arăt mai bine decât Viorel, poate ai vrea să ieşim la un suc", a spus Constantin Iacob, în cadrul emisiunii Acces Direct.

Tânărul şi-a făcut curaj şi a intrat în platoul emisiunii cântând o melodie special pentru Vulpiţă. Acesta a avut un mesaj atât pentru tânăra de 21 de ani, dar şi pentru Viorel, pe care l-a trimis la muncă, pe note muzicale.

Deşi tânărul îi cânta din suflet, Vulpiţa nu s-a lăsat deloc impresionată de gestul lui, ba chiar i-a întors spatele, alegându-l pe Viorel.

Nici Viorel nu a stat cu mâinile în sân şi pentru a-i arăta cât de mult o iubeşte şi că doar lângă el va avea un viitor frumos, soţul a îmbrăţişat-o şi a sărutat-o chiar pe notele muzicale ale noului pretendent.

De asemenea, Viorele nu a fost deloc impresionat de gestul trubadurului, ba chiar s-a simţit extrem de jignit de versurile acestuia.

"M-ai jignit şi pe mine şi pe Veronica. De unde ştii tu că eu stau şi iau bani de pomană? Asta e minciună curată, băiatul meu. Ce spui tu e o aberaţie foarte mare", a spus revoltat Viorel.

Nici Constantin nu s-a lăsat şi i-a replicat imediat soţului Vulpiţei.

"Eu am spus din ceea ce am văzut pe internet. Eu consider că atunci când ea plânge şi tu râzi, asta nu prea arată că ai grijpă de ea ca de un bibelou de porţelan. Nu ştiu dacă înţelegi cuvintele mele, eu vorbesc puţin mai elevat decât tine", a ţinut să precizeze tânărul.

Constantin Iacob nu s-a lăsat şi a vrut să îi arate Vulpiţei că el este mult mai citit deât soţul ei, tânărul a precizat că este pe cale să termine cea de-a treia facultate.

"Am terminat o facultate cu dublă specializare, Agroturism şi Alimentaţie publică şi Management şi Inginerie Econimică", a spus Constantin.

Chiar şi aşa, Vulpiţa nu s-a lăsat deloc impresionată.

Întrebat de ce a pus ochii pe Vulpiţa, Constantin a spus că a vrut să înţeleagă latura sociala a acestei familii. De asemenea, tânărul a mărturisit că îi place de Veronica.

"Îmi place de ea. Este o fată foarte frumoasă, foarte simpatică. Ei îi trebuie un bărbat care să nu o certe, să aibă un loc de munca stabil şi care să îi ofere copilului o masă caldă. Dacă bărbatul nu are afecţiune pentru femeia sa, ea de aceea pleacă de acasă", a mai spus Constantin.

În tot acest timp, Vulpiţa nu a ridicat capul din pământ şi nici o secundă nu şi-a privit admiratorul. De asemenea, tânăra nici nu a dorit să vorbească cu intelectualul admirator. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro